Bolig til salgs

Enebolig på Nørve

Villa Nørve - 1 igjen!

Sjelden mulighet til å sikre deg en splitter ny og flott bolig på ærverdige Nørve med høy standard og nøkkelferdig leveranse. Spar 72 000,- i året med husbankfinansiering! Mulighet for tilpasninger.

150 m2
4
Fra kr 7 990 000,-
Ny klassisk enebolig med høy standard på ærverdige Nørve. Spar 72 000,- i året med husbankfinansiering!

Moderne tomannsbolig på Åse

Moderne tomannsbolig over to etasjer med høy standard og nøkkelferdig leveranse. Spar 6 500,- i mnd. med husbankfinansiering!

107 m2
3-4
Fra kr 5 750 000,-
Moderne og nøkkelferdig tomannsbolig med god standard. Spar 6 500,- i mnd. med husbankfinansiering!

Funkishus på Blindheimshaugen

Tre svært innholdsrike funkishus med enkle linjer, og spennende detaljer på flott utsiktstomt! Dette er tre funkishus som dekker ulike behov. Spar flere tusen i måneden med husbankfinansiering!

189 m2
4-5
Fra kr 7 800 000,-
Moderne og nøkkelferdige funkishus med høy standard!

Naust i Gurivika, Blindheim

49 m2
1
Fra kr 1 500 000,-
Nydelig beliggende naust på Blindheim. Naustet er klar til overtagelse, med vann, avløp og kloakk. Badet er flislagt med dusj, vask og toalett. Flott eikekjøkken fra Sigdal med alt du trenger.

Nyheter

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Lampholmencup 2022

Vi tegner ditt nye hjem- sammen!

Vi tegner ditt nye hjem-sammen!

Har du en mappe på pintrest med husinspirasjon eller har du sett deg ut et hus fra huskatalogen? De fleste som bygger hus med oss, skreddersyr sin bolig til deres tomt og behov. Med andre ord, det du ser i huskatalogen vår kan vi bygge til deg, men om du ønsker noe helt annet så er det ingen problem. Sammen med flinke arkitekter tegner, prosjekterer og bygger vi akkurat ditt drømmehus.

Bolig til salgs

Lampholmen prosjektbolig

Om oss

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt 385 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder. 

Lampholmen Premium

Eneboliger til kunder med egen tomt. 

Kommer for salg

Flatebøen 2

Flatebøen 2

På Flatebøen på Godøya har vi kjøpt tomten øst for "Flatebøen 1" er i gang med planlegging av et helt nytt boligfelt. Flatebøen 2 blir et helt fantastisk prosjekt vi gleder oss til å komme i gang med. Det vil komme eneboligtomter med byggeklausus på, det vil bli tomannsboliger og flermannsboliger. Om du allerede nå ønsker mer info, ta kontakt med oss- vi er åpne for reservasjoner!

0 m2