lh_header_prosjekter.jpg

SOLGT – GODØYA: Fire moderne leiligheter i rekkehus // 4 av 4 solgt


4-mannsbolig

Livsløpsboligene våre over to plan med smarte løsninger er nå lagt ut for salg på idylliske Godøya.

På solrike tomter med utsikt mot Hareidlandet og Sula setter vi nå i gang byggingen av neste bygg med 4 leiligheter. Med 3 soverom*, bad, og romslig stue / kjøkken på Godøya er dette perfekt for nyetablerte som ønsker nærhet til fjøre og fjell.

PRIS FRA KR 2.205.000,- + omk. BRA 92 m2 / NØKKELFERDIG 2016

 

 

Nå som vi har solgt våre populære husbankfinansierte tomannsboliger, og vår første firemannsbolig, skal vi igang med firemannsbolig nr. 2. Vi går i gang med selve byggingen så snart 1 av 4 er solgt, og vi håper at dette skal skje innen mai/juni 2016. Ferdigstillelse vil være avhengig av når vi selger første leilighet, og for nærmere detaljer rundt ferdigstillelse er det bare å ta kontakt med selger.

Egeninnsats
Alle boliger vi bygger er som standard levert nøkkelferdig, men vi har her kommet frem til at vi ønsker å tilby egeninnsats for å hjelpe de som ikke har i orden 15% egenkapital til å ta igjen noe av dette på å gjøre en real innsats selv i boligen. Oppgavene er enkle, og om vi skal tro reklamene på radioen, så er de så simple at selv besteforeldra vår kan gjøre det. Om du eller din familie er i en situasjon hvor det kun er egenkapitalen som stopper dere fra å kjøpe, så ta kontakt så kan vi se om vi kan finne løsningen for dere!

På deler av gardene Dyb og Godø har vi nå fått igangsettelsestillatelse (IG) til å bygge 25 boliger med byggestart høsten 2013. I de tre første tomannsboligene som er første byggetrinn er alle 6 leiligheter solgt og innflyttet, men der er fortsatt god tilgjengelighet blant rekkehusene.

Dette blir et kjempeflott prosjekt på fantastiske tomter helt i strandkanten ved Fløterevet. Tekniske anlegg var ferdig utbygd til fellesferien 2013, og vi har gledet oss lenge til å starte utbyggingen av dette spennende området. Boligene som fortsatt er tilgjengelig er 92 m2 BRA. Leilighetene har 3 soverom og leveres nøkkelferdig fra kr: 2.205.000,- + omk.

Flatebøen mot havet v2 13.08.12

Vi har gleden av å kunne tilby leiligheter i strandkanten ved vakre Fløterevet som gir utsikt mot Hareidlandet og Sula. Dette blir leiligheter på 77 m2 med mulighet for finansiering i Husbanken. Dette gir utrolig gunstige renter som gjør at lånet er rimelig å betjene og fler kan kjøpe seg bolig. Leilighetene har livsløpsstandard, er universell utformet og tilpasset de fleste livssituasjoner og faser i livet. Disse er nå alle solgt, og fokuset ligger på den mest bygde boligtypen på Sunnmøre de siste 10 åra, nemlig den arealeffektive H-boligen.

I rekken bak vil vi sette opp våre populære H-boliger, både som tre- og firemannsboliger. De vil leveres nøkkelferdig for 2.205.000 + omkostninger. Dette er boliger vi aldri har bygget nok av og er tilpasset for personer i etableringsfasen som ønsker seg inn på boligmarkedet. Boligene er også populære blant eneforsørgere.

* 3 soverom er betegnet som bod, men den oppfyller alle krav til et soverom.

4-mannsbolig_bak

TA KONTAKT I DAG FOR INFORMASJON OM HVOR GUNSTIG VÅRE BOLIGER VIL BLI FOR DEG.
Og kunne du tenkt deg en visning i en ferdigstilt bolig? Ta kontakt så ordner vi dette.

Selger

Mads Tollås Nation

46 98 64 00

mads@lampholmen.no