lh_header_prosjekter.jpg

SOLGT: TERØY, Søvika: Husbankfinansierte tomannsboliger med livsløpsstandard leveres nøkkelferdig


Terøy_178_A3

Tomannsboliger med livsløpsstandard og husbankfinansiering er nå under oppføring på idylliske Terøy.

På solrike tomter med flott utsikt er vi nå igang med oppføringen av tomannsboliger på ett plan. Boligene ligger med stue og kjøkken mot utsikten, 2-3 soverom, ett bad /vaskerom, og utvendig sportsbod. Boligene er spesielt tilpasset førstegangsetablerere og eldre med behov for alt på ett plan.

PRIS FRA KR. 1.850.000,- + omk. BRA 77 m2 / NØKKELFERDIG

 

Vi fortsetter utbyggingen på nydelige Terøya ved Søvika. Her har vi nylig ferdigstilt 7, med 3 til i produksjon og starter nå med husbankfinansierte tomannsboliger som en naturlig utvidelse av feltet.

På solrike utsiktstomter skal vi sette opp fire romslige tomannsboliger som alle har mulighet for gunstige finansieringsløsninger av Husbanken. Terøya er et godt utviklet boligfelt med kort vei til gode naturopplevelser. Boligene er på 77 m2 BRA over en etasje, og inneholder 3 soverom, kjøkken og stue mot utsikten med utgang til terreng, ett bad og vaskerom, og en utvendig sportsbod.

Med en unik nærhet til alle av naturens elementer, er Terøy en plass du vil finne roen. Det er flotte turområder på Terøy med marina og småbåtlag.

Boligene leveres nøkkelferdig med flislagt bad som naturligvis har varmekabler, store vindusflater i stue / kjøkken, gode oppgraderingsmuligheter finnes også.

 

Sprek II med saltak v. 2.0

 

Og ønsker du mer informasjon om dette prosjektet, så må du gjerne ta kontakt med selger – slik vi kan tilby deg en uforpliktende visning i tilsvarende ferdigstilte boliger i ett av våre fullførte prosjekter.

Forøvrig kan du også se vår annonse på FINN.no