lh_header_prosjekter.jpg

BLINDHEIMSBREIVIKA: Siste leilighet i funkis tomannsbolig med god standard, dobbel carport, solforhold og utsikt // 5 av 6 solgt


F2 v2

Stilriktige og moderne tomannsboliger skal nå føres opp i Blindheimsbreivika. Som siste byggetrinn av totalt 3 tomannsboliger, er dette siste mulighet til å sikre deg en enhet i dette flotte prosjektet.

Med 4 soverom, stor stue- / kjøkkenløsning, en dobbel carport, vaskerom og teknisk rom, romslig bad med gjeste WC i hovedetasje, så er dette en stor og innholdsrik bolig på 142m2.

PRIS: 4.650.000,– + omk. 147 m2 / NØKKELFERDIG 

Leilighetene leveres nøkkelferdig med flislagt bad som naturligvis har varmekabler, store vindusflater i stue / kjøkken, hvitevarer til kjøkkenet fra HTH, LED spotter til kjøkkenet og stuen i hovedetasjen, og vegghengte toalett på hovedbad og WC.

Gode muligheter for oppgraderinger finnes også.

 

Visning:

Siden vi nå har ferdigstilt to bygg, altså fire leiligheter i området, så har vi muligheten til å ta våre interessenter med på en privatvisning i en ferdig og innflyttet bolig. Ta gjerne kontakt slik vi kan få sendt deg et godt tilbud, og avtalt en visning.

 

Ålesund kommune har vært i rivende utvikling de siste årene og Blindheimsbreivika ligger svært sentralt plassert.

Samtidig som det er kort vei til jobb, skole og barnehage. Ligger Blindheimsbreivika i et nydelig terreng like ved både fjell og fjøre.

Mer informasjon

Ta kontakt med vår selger, eller se vår FINN.no-annonse