lh_header_prosjekter.jpg

SOLGT: MYRLAND: Tomannsbolig med gode utsikts- og solforhold


H2

Moderne og praktiske i form og funksjon, så er denne boligen blitt meget populær! Det skader ikke at mektige fjelltopper og klissvåt fjord kan ses rett fra stuevinduet.

Med opp til 3 soverom, stor stue- / kjøkkenløsning, bad, gjeste WC og eget vaskerom og sportsbod så er denne innholdsrike boligen blitt meget populær uansett hvor vi bygger.

PRIS: 2.950.000,- + omk. 92m2 / NØKKELFERDIG Sommeren 2015

Visning

Vi har siden vår oppstart bygd og ferdigstilt over 200 H-boliger i Ålesund og omegn, og har derfor mulighet til å ta deg med på en privatvisning i en tidligere oppført bolig av akkurat samme sort.

Om dette er ønskelig, så ta kontakt med selger for å avtale sted, dato og tidspunkt.

 

Nærmiljø

Når turmulighetene dine i nærområdet er begrenset til Emblemsfjellet og de mange mulighetene de byr på, så håper vi at utsikten fra stuevinduet vil inspirere deg til å kapre Jønshorn, Skårasalen eller den gode gamle Kjerringa!

Myrland er jo kjent for å være barnevennelig med relativt lite trafikk. Det ligger fint til med hovedfasaden vendt mot sør og med nydelig utsikt over Storfjorden og Sunnmørsalpene.

I umiddelbar nærhet har man barnehage, og tilgang til fjøra. Boligen vil bli liggende midt mellom Blindheim barneskole og Blindheim ungdomsskole, med gangavstand til begge. I nærområdet har man tilgang til en liten nærbutikk (Coop), treningssenter (Aktiv Trening),  bedehus, bensinstasjon, og gode turmuligheter.

Sjekk ut vår FINN.no annonse