lh_header_prosjekter.jpg

SOLGT: TENNFJORD – Siste leilighet med livsløpsstandard er nå innflytningsklar


Sprek IV med flatt tak og farget rammer

De to siste leilighetene med livsløpsstandard og husbankfinansiering er nå innflytningsklar til jul. Kjenner du noen som hadde hatt godt av å komme seg ut av eneboligen, og inn i noe litt mer lettstelt?

En veldig kjekk bolig som utnytter arealet godt, og får alt på en flate som gjør det veldig attraktivt for de eldre som ikke lenger vil stelle med enebolig.

PRIS: 1.850.000,- + omk 77m2 / NØKKELFERDIG og innflytningsklar i 2015

Dette er boliger med livsløpsstandard og gode planløsninger tilpasset vel så godt for de unge førstegangsetablerere i jakt på sin første selveide bolig, som til de som har gått lei den kravstore eneboligen. Alle funksjoner på ett plan gjør at dette er en bolig og et hjem man trygt kan bli gammel i.

Rentebetingelser med Husbanken kan ses ved å klikke her: husbanken.no/rente/

Annonse på FINN.no

Vi har også mulighet til å avtale en privatvisning i allerede ferdigstilt bolig, om dette prosjektet er aktuelt for deg. For andre spørsmål eller henvendelser om boligen eller betalingsvilkår gjennom Husbanken, så er det bare å ta kontakt!