lh_header_prosjekter.jpg

SOLGT – LERSTAD: Funkisbolig med sentral beliggenhet og dobbel carport – 4 av 4 solgt


h2-flatt-tak-14-11-21
  1. Stor stue/kjøkken, 3 soverom, eget vaskerom og toalett med dusjnisje, dobbel carport med tilhørende takterrasse.

Med nærhet til sentrum, Moa, dagligvarebutikk, barnehage og skole vil våre tomannsboliger på Lerstad være ideell for de som søker en praktisk bolig med sentral beliggenhet for en lett håndterlig hverdag.

PRIS FRA KR 3.150.000,- + omk. BRA 92 m2 / NØKKELFERDIG 2017

Visning

Vi har siden vår oppstart bygd og ferdigstilt over 200 H-boliger i Ålesund og omegn, og har derfor mulighet til å ta deg med på en privatvisning i en tidligere oppført bolig av akkurat samme sort.

Om dette er ønskelig, så ta kontakt med selger for å avtale sted, dato og tidspunkt. I den anledning kan vi også ta en befaring på tomten.

 

Boligen

En romslig bolig for de som ønsker å etablere seg sentralt i Ålesund kommune med nærhet til skole, barnehage, idrettsanlegg og rideklubben. Det er den mest bygde boligen på Sunnmøre de siste ti årene, og har med sine 92m2 en veldig godt utnyttet planløsning.

1. etg: Hall/gang, stort vaskerom/bod på 8,7m2, bad på 5,1m2 med egen dusjnisje og to store soverom, deriblant hovedsoverommet.

2. etg har du en stor stue/kjøkken på 30m2, med et soverom og en gjeste WC i bakkant.

I tillegg til dette så får vær boenhet sin egen dobbel carport med terrasse oppå. Dette gjør at du kan nyte ditt uteareal på årets første solskinnsdag istedenfor å bruke den til å bygge platting.

Ellers er løsningen såpass fleksibel at man vil kunne gjøre innvendige endringer nå som man er tidlig ute, og om du ønsker noen tilpasninger utover standard så kan du ta kontakt med selger for å diskutere løsningene.

På Lerstadbakken kan man nå få seg en flott leilighet med utrolig sentral beliggenhet, praktiske løsninger og med stor terrasse over carporten.

 

Ferdigstillelse

Ferdigstillelse vil avhenge av salg, og prosjektet vil først startes ved 3 av 4 solgte enheter. Vi har per dags dato et positivt vedtak fra kommunen, og kan starte så snart vi har fått tilstrekkelig salg. Vi har som mål å ha prosjektet ferdig ila. 2017, og håper på oppstart allerede i høst.