lh_header_prosjekter.jpg

SOLGT: LANGEVÅG, Sula // Innflyttingsklar rekkehusleilighet i meget høy standard


Åregjerddalen_A3_uten_signatur

Trenger du ny bolig nå? Vi har en rekkehusleilighet i høy standard klar til innflytning! Veil: 2.450.000,- 

Den siste leiligheten i naturskjønne og barnevennelige Åregjerddalen i Langevågen. En moderne og praktisk leilighet på 92kvm over to etasjer. I denne innholdsrike leiligheten finner du 3 soverom, stor kjøkken- / stueløsning, integrerte hvitevarer, LED spotter, City Boen Eik-parkett, vegghengte klosett fra Villeroy & Boch og en ellers meget praktisk bolig.

Leilighetene har 3 soverom, kjøkken, bad og garderobe levert av HTH, stue, og vaskerom. Boligene leveres nøkkelferdig med flislagt vegger og gulv på bad, ferdigmalte plater i alle innvendige rom og det leveres eikeparkett på gulv. Det er også lagt inn varmekabler og flis i hall/gang i 1. etg.

Omringet av fjell, fjøre og skog tilbyr Langevågen en gunstig og tiltalende boplass for nyetablerte. I de naturskjønne og landlige omgivelsene i Langevågen finner du gode tur- og rekreasjonsområder. Det varierte terrenget, og korte avstandene mellom fjell og fjøre gjør naturopplevelsene i Langevågen unik.

Den fine naturen er supplementert med en stall, et bra anlegg for fotball, håndball og frisbee golf for de det måtte friste. I Langevågen finner du også Sula Sportsdykkerklubb som kan tilby både fridykking og dykking med tank. Sula Jeger og Beger tilbyr flotte selskapslokaler og skytebane, og ellers tilbyr Vassetvannet gode fiske- og bademuligheter for både store og små.

Privat visning avtales direkte med selger!

Priser fra 2 200 000 + omkostninger

Se annonse på FINN.no