ikke langt unna - trolldalen i tennfjord

Statusoppdatering

14 av 18 eneboligtomter er solgt (se oppdatert prisliste / tomtekart for å se hvilke)

Utbyggingen av teknisk anlegg er nå i gang og vi ser frem til å skape nok et godt nabolag med gode verdier i vakre Trolldalen.

 

trolldalen-tomtekart

Prisliste

 

Prospektet for eneboligtomtene

Her kan du ta en titt på prospektet for å se mer informasjon om eneboligtomtene:
Prospekt (Utskrift) // Prospekt (For Web)

 

Reguleringskart

Det nyeste reguleringskartet som ble stadfestet 29.05.2013 finner du her:
Reguleringskart for Trolldalen Boligfelt

 

Eneboligtomter til salg

Når du først entrer Haram kommune, da er du ikke langt unna drømmetomta. I det som er kjent som Trolldalane i Tennfjord har vi nå startet salget på tomter som er under regulering for eneboliger. Her har vi lagt ut 18 eneboligtomter for salg som etter planen skal ligge klar for utbygging til sommer/høst 2013.

Tennfjorden ligger utrolig fint til med et god innenlandsklima man ikke finner i Ålesund eller Giske, med gjerne et par ekstra grader på sommeren, og et par ekstra minusgrader på vinteren. Dette gjør at klimaet er veldig stabilt og man får en finere sommer og en mer snøfyllt og rik vinteropplevelse.

Med under 20 minutter til Moa, 25 minutter til Ålesund sentrum og knappe 30 minutter til Vigra så ligger det meget sentralt. Til tross for Tennfjorden og Haram sine gode muligheter og fritidstilbud, så har vi sett for oss at dette nabolaget som skal bygges ut vil bli et godt nabolag av familier fra både Ålesund og Haram. En Ålesunder kommer gjerne til Tennfjorden fordi det er hit man må om man skal ha seg en utsiktstomt med sentral beliggenhet uten at det koster skjorta.

Til tross for å være sentralt i seg selv, så ligger Tennfjorden veldig godt plassert med tanke på pendling til og fra jobb. Spesielt har vi i tankene de som jobber i verftsindustrien, enten det er i Søvika, Brattvågen eller Longva, så er Tennfjorden både sentralt og utrolig fint. Dette her er ikke bare vårt største prosjekt noen sinne, men også det flotteste! Klikk deg gjennom prospekt, prislister, omreguleringskart for mer informasjon, og kvi deg ei for å ta kontakt med meg.

Sjekk ut www.ikkelangtunna.no for en dørgandes kul profil og se gjerne ut vinduet og speid etter den helfolierte varebilen vår.

 

IKKE LANGT UNNA profil

Entreprenører
Lampholmen søker pålitelige byggelag og tømrere for oppføring av våre nybygg over hele Sunnmøre.

Vi har stor ordremengde og ønsker å komme i kontakt med dyktige fagfolk som tømrere, byggmestere, elektrikere og rørleggere med ledig kapasitet.

Ta kontakt på tlf 70 12 05 00 eller send en mail til post@lampholmen.no
Grunneiere
Eier du en tomt eller et større areal som du vil realisere vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

Lampholmen er alltid på jakt etter nye tomter og områder. Vi har lang erfaring i utvikling og realisering av både små og store tomteområder.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat på 70 12 05 00 eller mail post@lampholmen.no