ikke langt unna - trolldalen i tennfjord

Statusoppdatering

Vi lanserer nå 7 nye eneboligtomter i vakre Trolldalen. Se vedlagt kart for plassering av disse. Oppdatert reguleringskart og prislister kommer fortløpende, men først og fremst så er det bare å ta kontakt om dette kan være av interesse. Klikk her for å se prislisten på de nye tomtene. Med det nye tomtefeltet, vil det si at 15 av 25 eneboligtomter er solgt. For første byggetrinn er følgende gjeldende: prisliste tomtekart for å se hvilke som fortsatt er ledig i Byggetrinn 1.

Utbyggingen av teknisk anlegg er nå fullført, og Haram kommune har tatt over slik som avtalen var. De første i feltet har flyttet inn og slik det ser ut nå så følger flere på. Vi håper dere trives i solrike Trolldalen.

 

trolldalen-tomtekart

Prisliste tomt 1-25

 

Prospektet for eneboligtomtene

Her kan du ta en titt på prospektet for å se mer informasjon om eneboligtomtene:
Prospekt (Utskrift) // Prospekt (For Web)

 

Reguleringskart

Det nyeste reguleringskartet som ble stadfestet 29.05.2013 finner du her:
Reguleringskart for Trolldalen Boligfelt

 

16 husbankfinansierte rekkehusleiligheter nå lagt ut for salg (8 av 16 solgt)

 

Vi har lagt ut rekkehusleiligheter på 77m2 for salg. Dette er boliger over en etasje med 2-3 soverom og de har godkjenning for Grunnlån i Husbanken – markedets beste finansiering for boligkjøp, uten tvil!

tegning av plan, snitt og fasade      –      prospekt      –      prisliste      –      FINN.no annonse

Dette er boliger med livsløpsstandard og gode planløsninger tilpasset unge førstegangsetablerere i jakt på sin første selveide bolig, som til de som har gått lei den kravstore eneboligen, og ønsker en lettstelt bolig med alle funksjoner på ett plan.

Eneboligtomter til salg

Når du først entrer Haram kommune, da er du ikke langt unna drømmetomta. I det som er kjent som Trolldalane i Tennfjord har vi nå startet salget på tomter som er under regulering for eneboliger. Her har vi lagt ut 25 eneboligtomter for salg som etter planen skal ligge klar for utbygging til sommer/høst 2013.

Tennfjorden ligger utrolig fint til med et god innenlandsklima man ikke finner i Ålesund eller Giske, med gjerne et par ekstra grader på sommeren, og et par ekstra minusgrader på vinteren. Dette gjør at klimaet er veldig stabilt og man får en finere sommer og en mer snøfyllt og rik vinteropplevelse.

Med under 20 minutter til Moa, 25 minutter til Ålesund sentrum og knappe 30 minutter til Vigra så ligger det meget sentralt. Til tross for Tennfjorden og Haram sine gode muligheter og fritidstilbud, så har vi sett for oss at dette nabolaget som skal bygges ut vil bli et godt nabolag av familier fra både Ålesund og Haram. En Ålesunder kommer gjerne til Tennfjorden fordi det er hit man må om man skal ha seg en utsiktstomt med sentral beliggenhet uten at det koster skjorta.

Til tross for å være sentralt i seg selv, så ligger Tennfjorden veldig godt plassert med tanke på pendling til og fra jobb. Spesielt har vi i tankene de som jobber i verftsindustrien, enten det er i Søvika, Brattvågen eller Longva, så er Tennfjorden både sentralt og utrolig fint. Dette her er ikke bare vårt største prosjekt noen sinne, men også det flotteste! Klikk deg gjennom prospekt, prislister, omreguleringskart for mer informasjon, og kvi deg ei for å ta kontakt med meg.

Sjekk ut www.ikkelangtunna.no for en dørgandes kul profil og se gjerne ut vinduet og speid etter den helfolierte varebilen vår.

 

IKKE LANGT UNNA profil

Entreprenører
Lampholmen søker pålitelige byggelag og tømrere for oppføring av våre nybygg over hele Sunnmøre.

Vi har stor ordremengde og ønsker å komme i kontakt med dyktige fagfolk som tømrere, byggmestere, elektrikere og rørleggere med ledig kapasitet.

Ta kontakt på tlf 70 12 05 00 eller send en mail til post@lampholmen.no
Grunneiere
Eier du en tomt eller et større areal som du vil realisere vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

Lampholmen er alltid på jakt etter nye tomter og områder. Vi har lang erfaring i utvikling og realisering av både små og store tomteområder.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat på 70 12 05 00 eller mail post@lampholmen.no