lh_header_120.jpg

Lampholmen +

Lampholmen + er våre high end moderne boliger med fokus på bærekraft, miljø, design og materialvalg – Vi har bygget flere og vil du vite mer om de, kan du ta direkte kontakt med oss.

Eneboligene i Lampholmen+ serien er et resultat av et samarbeid med det lokale arkitektkontoret Miro Arkitektur og vi tror at med deres øye for detaljer og vår gjennomføringsevne vil kunne hjelpe deg som er på jakt etter drømmehuset.

I 2016 skal vi bygge fire Lampholmen+ boliger på Hovlia, ett i Tennfjorden, ett i Furmyra og vi vil veldig gjerne diskutere mulighetene for å bygge på din drømmetomt. Ta kontakt direkte!

Mads Tollås Nation
46 98 64 00
mads@lampholmen.no

* Bildene i galleriet viser illustrasjoner, foto av ferdigstilte bygg og illustrasjoner fra noen av våre leverandører med deres tillatelse.

 

 

Entreprenører
Lampholmen søker pålitelige byggelag og tømrere for oppføring av våre nybygg over hele Sunnmøre.

Vi har stor ordremengde og ønsker å komme i kontakt med dyktige fagfolk som tømrere, byggmestere, elektrikere og rørleggere med ledig kapasitet.

Ta kontakt på tlf 70 12 05 00 eller send en mail til post@lampholmen.no
Grunneiere
Eier du en tomt eller et større areal som du vil realisere vil vi gjerne komme i kontakt med deg.

Lampholmen er alltid på jakt etter nye tomter og områder. Vi har lang erfaring i utvikling og realisering av både små og store tomteområder.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat på 70 12 05 00 eller mail post@lampholmen.no