Eneboliger med gode sol- og utsiktsforhold, mulighet for husbankfinansiering med svært gunstige betingelser

Eneboligene er over to plan med svært praktisk planløsning, 3-5 soverom og egen hage.
131 m2
3-5
Fra kr 4 290 000,-
Nøkkelferdig enebolig med sydvendt beliggenhet i attraktiv område
Balansert ventilasjon Barnevennlig Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Offentlig vann/kloakk Parkett Utsikt Turterreng

Velkommen til Jensplassen! Nært både by og natur

På Jensplassen tilbyr vi nå 6 byggeklare eneboliger – det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Boligene har sentral beliggenhet med gode solforhold. Her kan du leve det gode liv med naturen rett utenfor døren, kun 15 minutter fra Moa. Boligfeltet er rolig og barnevennlig med en stor innegjerdet lekeplass - et hyggelig møtested og trygg boltreplass for barna. Jensplassen ligger i Skodje kommune som har hatt en svært sterk vekst siste årene, den sentrale plasseringen gjør at Skodje har blitt en attraktiv plass å bosette seg. Her bor du nært både by og natur med kort avstand til arbeidsmarkedet både i og rundt kommunen. Kommunen har god dekning med flere barnehager, barneskoler og ungdomsskole i tillegg til private barnehager og skoler.

Det viktige knutepunktet Digernes er få minutter unna med bil og tilbyr både butikker, servicetilbud og nye arbeidsplasser. Næringsparken er fortsatt under utvikling og nye spennende aktører planlegger å etablere seg her i tiden fremover. Fra Jensplassen og Skodje tar det 15 minutter med bil til Moa og 25 minutter til Ålesund sentrum. Her er man nært det meste!

Aktiviteter i nærområdet 

Skodje har et flott fjordlandskap med gode vilkår for fiske og friluftsliv. Kommunen er omkranset av skoger med idylliske turstier og gamle skogsveier, snaufjell og topper med fantastisk utsyn. Her ligger alt til rette for et aktivt friluftsliv året rundt. Kommunen kan by på en rekke ulike idretter. Skodje IL er det største idrettslaget med ulike aktiviteter og svært mange fotballag i aldersbestemte klasser. Om vinteren blir det kjørt opp flere skiløyper, og i det lengste sammenhengende rutenettet kan du gå milevis på kryss og tvers i preparerte løyper mellom Skodje sentrum, Fylling, Ørskog, Ørskogfjellet og Tomrefjord. Skodje byr også på et rikt kulturliv, musikkfestivalen og akademiet Fjord Cadenza har etablert seg med internasjonalt renommé og har vært arrangert i Skodje flere år på rad.

AdobeStock_194993259.jpeg

Milevis med skiløyper til glede for små og store

Innholdsrike boliger med rom for å leve

De innholdsrike eneboligene er over to plan med svært praktisk planløsning, 3 soverom og egen hage. Her er det lagt til rette for tilpasninger og mulighet for hele 5 soverom og ekstra bad om det er behov for det.  

1. etasje 

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe, sportsbod/vaskerom er praktisk plassert ved inngangspartiet. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i 1. etasje har store vindusflater og god plass til møblering. Gjennom de klassiske doble terrassedørene er det utgang til sydvendt hage. Om det er behov for flere soverom kan stuen enkelt deles av og gi plass til et ekstra rom. 

2. etasje 

 • I 2. etasje finner du enda et bad, 3 soverom og en praktisk loftstue med fin utsikt mot syd. Ved behov for enda flere soverom kan loftstuen deles av.

Innhold 

 • 1. etasje: Entre´, gang, bad, vaskerom/ sportsbod, stue/kjøkken 
 • 2. etasje: Loftstue, 3 soverom, kontor/bod  

Areal 

 • BRA totalt: 131,2 kvm 
 • P-rom: 126 kvm

Nøkkelferdig med god standard 

Kjøkken og trappeoppgang.jpg

Boligene er gjennomtenkte med praktiske planløsninger og god standard. Ønsker du likevel å sette ditt personlige preg på boligen tilbyr vi en rekke tilvalg og muligheter.  

Kort om boligene:

 • Eik parkett i alle tørre boligrom
 • Ferdigbehandlede MDF plater i alle rom på vegg 
 • Kvalitetskjøkken fra HTH  
 • Bad leveres flislagt varmekabel og HTH baderomsinnredning
 • Åpen og lys hvitmalt trapp i furu med eiketoning trinn  
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
 • Sentralstøvsuger
 • Mulighet for bad i 2. etasje
 • Mulighet for garasje
 • 3-5 soverom

Godkjent for Husbankfinansiering

Vi ønsker å gi våre kunder ROM FOR Å LEVE med både lave boutgifter og god kvalitet.

Eneboligene er derfor allerede forhåndsgodkjent for finansiering i Husbanken med svært gunstige betingelser. Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig, og økonomisk gunstig. Men like viktig er de strenge kravene Husbanken setter for miljø, energi og universell utforming. Om du ønsker finansiering i Husbanken må du først søke, vi er behjelpelig med utfylling og oppfølging av lånesøknad.

*For oppdaterte rentevilkår se www.husbanken.no/rentePrisliste

VIS:
Leilighetsnr Soverom BRA P-Rom Kjøpesum Status
2 4 131 125 4 290 000 Ledig
4 4 131 125 4 290 000 Ledig
5 4 131 125 4 450 000 Ledig
6 4 131 125 4 380 000 Ledig
7 4 131 125 4 370 000 Ledig
8 4 131 125 4 435 000 Ledig