Funkisboliger på Blindheim

Svært innholdsrik funkisbolig med enkle linjer, og spennende detaljer på flott utsiktstomt! Her er det god plass til hele familien.
195 m2
4-5
Fra kr Pris kommer,-
Moderne og nøkkelferdig eneboliger med høy standard!
Nydelig utsikt 4-5 soverom Gipsvegger, sparklet og malt Høy standard Balansert ventilasjon Carport/Garasje

Snart kommer tre svært innholdsrik funkisboliger med enkle linjer og spennende detaljer for salg! Her er det god plass til hele familien og endring på planløsning er fult mulig for å passe deres behov! Husene blir liggende på en nydelig utsiktstomt på Blindheim(det står en eldre bolig på tomten som skal rives).
Sett deg på interessentlisten nå for å få komme først i køen ved salgsstart!

På Blindheimshaugen skal vi nå sette i gang salget av fire eneboliger, hvor en er solgt før salgsstart (hus1).

Areal på de forskjellige husene er som følger:
Hus 2: 185 kvm BRA
Hus 3: 197 kvm BRA
Hus 4: 187,2 kvm BRA

LEVERANSEN

Overflater
Vegger og tak i alle rom, bortsett fra bad, blir levert med gipsvegger som er sparklet og malt. Du kan selv velge farge på vegger. Det er listefri overganger mellom vegger og tak for en fin og moderne finish!

Gulv
Gulvet i alle rom, bortsett fra på bad, er et eikelaminatgulv som tåler hverdagen. Typen er Kronotex, Mammut Oak Beige. Om du ønsker et parkettgulv så tilbyr vi også en type parkettgulv uten tillegg i pris. Vi ser at de fleste av våre kunder velger et laminatgulv, da det er nesten vedlikeholdsfritt, det holder seg fint i lang tid og er enkelt å vaske, samt at det tåler hverdagsbruk, med barn og dyr og du trenger ikke være redd for å få hakk eller flekker på gulvet!

Kjøkken
Du får 100.000 å handle kjøkken for. Kjøkken tegnes hos vår kjøkkenleverandør, HTH, slik du kan sette ditt preg på kjøkkenet og få god hjelp til å ta valg som passer dine behov.

Bad
Badet leveres med varmekabler og grå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Det er vegghengt toalett, baderomsinnredning med to skuffer og vask fra HTH og speil med lys over vasken. I taket er det gipsplater, sparklet og malt. Det leveres spotter i taket.

Vaskerom
Det leveres opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på vaskerom.Her finner du også varmtvannstank. Det leveres fliser på gulv og gips, sparklet og malt, på vegger og tak.

WC
Der tegning viser WC leveres samme gulv som resten av boligen og gipsvegger og tak. Det leveres vegghengt toalett og vask.

Innvendige dører
Innerdører leveres som hvite glatte dører med låskasse, vrider og hvite karmer.

Inngangsdør
Inngangsdør leveres med dørblad m/glass og karm, livsløpsterskel, sylinderlås og vrider.

Trapp
Trapp leveres i furu, fabrikkmalt i hvit. Trinn i eik og nødvendig rekkverk og håndlist på vegg. Hvite spiler. Trapp leveres som åpen trapp.

Utvendig kledning
Utvendig kledning som dobbeltfalset kledning med spor. Denne leveres grunnet med mellomstrøk i grå farge.

Vinduer
Vinduer leveres som ferdigbehandlede trevinduer med lavenergiglass. Sorte ute og hvite innvendig.

Ventilasjon
Det leveres komplett ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning som sørger for et optimalt inneklima med ren og frisk luft til enhver tid.

Carport/Garasje
Det leveres carport eller garasje slik tegninger viser.

Sportsbod
Sportsboden leveres uisloert med synlige stenderverk og ubehandlede overflater.

Tilvalg og endringer
Det er alltid mulig å gjøre både endringer på planløsning og tilvalg/oppgraderinger om ønskelig. Det vil komme kostnader knyttet til tilvalg og endringer. Ta kontakt med oss for å snakke om dette.

Generelt
Alle Lampholmens boliger blir levert nøkkelferdige og vi har over 20 års erfaring med å bygge nøkkelferdige hus. Et nøkkelferdig hus er et hus som leveres klar til innflytting og Lampholmen har ansvaret for å utføre arbeid som avtalt. Det betyr at du kan ikke trenger å være involvert i prosessen og kan vente til huset er helt ferdig og flytte rett inn ved overtagelse. Om du ønsker å være involvert og gjøre endringer og tilvalg, er det også selvsagt mulig. 
For komplett leveransebeskrivelse ta kontakt for å få den tilsendt eller last den ned på vår hjemmeside.

Om Lampholmen
Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt 600 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med en solid og sunn økonomi. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder. 

Boligprosjektkart og kontaktperson

Kontakt

Yvonne Dolmen
Salgssjef
Mobil: 901 60 221 yvonne@lampholmen.no

Sett deg på interessentlisten her

Gruppe


3 siste artikler

Lampholmencup 2022

Gratisbillett til Boligmessa 2022

FAQ / Ofte stilte spørsmål

3 siste artikler

Lampholmencup 2022

Gratisbillett til Boligmessa 2022

FAQ / Ofte stilte spørsmål