KOMMER FR SALG - Tomannsbolig på Åse

På Åse skal vi gang med et nytt prosjekt. Moderne og lekker tomannsbolig med høy standard i populært område. 3 soverom, 1 bad, vaskerom, integrert carport og stor sportsbod.
96 m2
3
Fra kr -,-
Åsegjerdet 5, 6017 Ålesund
Balansert ventilasjon Balkong/Terrasse Barnevennlig Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Offentlig vann/kloakk Utsikt Turterreng

Velkommen til Åse - 

På Åse skal det nå bygges 2 innholdsrike tomannsboliger med garasje og nøkkelferdig leveranse.

Boligene har idyllisk beliggenhet med gode solforhold, her kan du leve det gode liv med flott utsikt! Området er rolig og barnevennlig, rett i nærheten finner du turmuligheter både i fjæra og fjellet. Åse har både barneskole og barnehage. . Kort vei til det meste gjør denne boligen til en drømmebolig for barnefamilier i et av byens mest attraktive områder.

Å bo på Åse betyr kort vei til skoler, barnehager, dagligvareforretninger , kjøpesenter og busstopp, noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. Tomten har sydvendt beliggenhet med nydelig utsikt over fjord og fjell. Moa og Spjelkavik ligger bare minutter unna - her finner du flere varehus, treningssenter, svømmehall, kino, og en rekke butikker. Ålesund sentrum ligger knappe 10 minutter unna med bil. Amfi Moa er et av Norges største kjøpesenter, her kan du ta turen innom utallige butikker, restauranter og alt av fasiliteter.


Innholdsrik bolig

6445_2.jpg

Vindfanget i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe under trappen, vaskerommet er praktisk plassert ved inngangspartiet. I denne etasjen finner du også 2 soverom og bad. I 2. etasje er det lyst og trivelig med åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til sydvendt terrasse. Etasjen har også et soverom. Sportsboden er innerst i garasjen, her er det god plass til sesongutstyr som sykler og ski.

Boligene er gjennomtenkte med praktiske planløsninger og god standard. Ønsker du likevel å sette ditt personlige preg på boligen tilbyr vi en rekke tilvalg og muligheter.  

Kort om boligene:

  • Plank laminat i alle tørre boligrom
  • Ferdigbehandlede MDF plater i alle rom på vegg 
  • Kvalitetskjøkken fra HTH  
  • Bad leveres flislagt varmekabel og HTH baderomsinnredning
  • Åpen og lys hvitmalt trapp i furu med eiketoning trinn  
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
  • Sentralstøvsuger

Henter innhold...

Seksjoner

VIS: Bygg 1 og 2
Leilighetsnr Soverom BRA P-Rom Kjøpesum Status
1 3 96 0 Ledig
2 3 96 0 Ledig
3 3 96 0 Ledig
4 3 96 0 Ledig

Legg igjen kontaktinformasjon her så holder vi deg oppdatert på fremdriften og du får beskjed når boligene kommer for salg

Gruppe