Presentasjon seksjon

På Skodje har vi nå 4 byggeklare tomter, det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Tomtene har sentral beliggenhet med gode solforhold og sørvendt beliggenhet. Her kan du leve det gode liv med naturen rett utenfor døren, kun 15 minutter fra Moa. Boligfeltet er rolig og barnevennlig med en stor innegjerdet lekeplass, et hyggelig møtested og trygg boltreplass for barna. Det skal også bygges 4 tomannsboliger og en ny lekeplass, i et allerede etablert boligfelt.
0 m2
Fra kr 890 000,-

På Skodje har vi nå 4 byggeklare tomter, det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Tomtene har sentral beliggenhet med gode solforhold og sørvendt beliggenhet. Her kan du leve det gode liv med naturen rett utenfor døren, kun 15 minutter fra Moa. Boligfeltet er rolig og barnevennlig med en stor innegjerdet lekeplass, et hyggelig møtested og trygg boltreplass for barna. Det skal også bygges 4 tomannsboliger og en ny lekeplass, i et allerede etablert boligfelt.  Lundbøen ligger i Skodje kommune som har hatt en svært sterk vekst siste årene, den sentrale plasseringen gjør at Skodje har blitt en attraktiv plass å bosette seg. Her bor du nært både by og natur med kort avstand til arbeidsmarkedet både i og rundt kommunen. Kommunen har god dekning med flere barnehager, barneskoler og ungdomsskole i tillegg til private barnehager og skoler. Det viktige knutepunktet Digernes er få minutter unna med bil og tilbyr både butikker, servicetilbud og nye arbeidsplasser. Næringsparken er fortsatt under utvikling og nye spennende aktører planlegger å etablere seg her i tiden fremover. Fra Lundbøen og Skodje tar det 15 minutter med bil til Moa og 25 minutter til Ålesund sentrum. Her er man nært det meste!

Skodje har et flott fjordlandskap med gode vilkår for fiske og friluftsliv. Kommunen er omkranset av skoger med idylliske turstier og gamle skogsveier, snaufjell og topper med fantastisk utsyn. Her ligger alt til rette for et aktivt friluftsliv året rundt. Kommunen kan by på en rekke ulike idretter. Skodje IL er det største idrettslaget med ulike aktiviteter og svært mange fotballag i aldersbestemte klasser. Om vinteren blir det kjørt opp flere skiløyper, og i det lengste sammenhengende rutenettet kan du gå milevis på kryss og tvers i preparerte løyper mellom Skodje sentrum, Fylling, Ørskog, Ørskogfjellet og Tomrefjord. Skodje byr også på et rikt kulturliv, musikkfestivalen og akademiet Fjord Cadenza har etablert seg med internasjonalt renommé og har vært arrangert i Skodje flere år på rad.

Beskaffenhet

TOMT 2- 531 kvm. Kr: 890 000 + omk 

TOMT 5- 740 kvm. Kr: 990 000 + omk 

TOMT 6- 667 kvm. Kr: 990 000 + omk

TOMT 8- 562 kvm. Kr: 990 000 + omk 

Alle tomtene kan bebygges med inntil 30 % BYA.  

Med tomtene følger en byggeklausul fra Lampholmen. Dere kan enten bygge et hus fra vår huskatalog eller en av våre dyktige arkitekter kan tegne akkurat ditt drømmehus som er spesialtilpasset dine ønsker og behov


OM LAMPHOLMEN 

Lampholmen AS ble etablert i 2000 i Ålesund og leverer kvalitetsboliger til mindre og større byggeprosjekt. Siden oppstarten har vi ferdigstilt over 400 boliger og utviklet oss til å bli en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med solid og sunn økonomi, dette gir en ekstra trygghet til våre kunder for at hele byggeprosessen gjennomføres på en profesjonell måte. I Lampholmen er vi 6 ansatte med stort engasjement, høy fagkompetanse og lang erfaring i bransjen. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem - det får våre kunder igjen for! Ved kjøp av bolig fra oss skal du vite at du er ivaretatt gjennom hele prosessen og får levert en ny og funksjonell bolig som både vi og du skal være stolt av.

Kontakt

Yvonne Dolmen
Salgssjef EAT
Mobil: +47 901 60 221 yvonne@lampholmen.no

3 siste artikler

RØST

Marita fikk realisert boligdrømmen

Arkitekttegnet funkisdrøm til familien på tre