Funkisbolig på Hovlia, Ellingsøy

Enebolig på over 200m2 med kveldssol, havutsikt og høy standard
202 m2
4-6
Fra kr 7 200 000,-
Aircondition Balkong/Terrasse Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Ingen gjenboere Peis/Ildsted Utsikt Turterreng

Beskrivelse

På en vakker og enkel tomt vil vi nå bygge en skikkelig stilig bolig til en familie som ønsker å etablere seg på Ellingsøya, kun 6-7 minutt fra Ålesund sentrum. En tunell og køfritt til Ålesund sentrum er en luksus få er vant til i 2016, men fra Hovlia til arbeidsplassen er det et faktum. 

Kjøkken

Kjøkken fra HTH - spesifisert leveranse fås ved henvendelse direkte til selger

Overflater

Vegger leveres sparklet og malt med listefri løsninger mellom vegg og himling.

Himling blir også levert i gips og malt hvit. 

Innerdører er moderne slette dører i hvit.

Trapper er levert i Eik fra den lokale kvalitetsleverandøren Eiktrapp AS

Garderobe/Bad

Baderomsinnredning leveres fra HTH - 120cm innredning til hvert bad

Garderober leveres en stk per sengeplass, og kan plasseres hvor man selv ønsker.

Sanitær

Komplett sanitærleveranse med vegghengte toalett fra Villeroy & Boch

Ettgreps blandebatterier fra Hans Grohe, med dusj på hovedbad, og man kan selv velge om man ønsker badekar eller dusj i 2. bad.

For en komplett beskrivelse, så er det bare å ta kontakt med selger

Elektrisk

Det er en komplett elektrisk leveranse iht. NEK-400 som er gjeldende forskrifter for elektroinstallasjon. Det leveres med 14 LED-spotter på stue/kjøkken med dimmer, og ellers leveres det LED-spotter i inngangspartiet, og takpunkt med bryter i andre rom. Stikkontakter plasseres i samråd med prosjektets elektroinstallatør, og der kan man også gjøre oppgraderinger.

For komplett leveransebeskrivelse her, ta kontakt med selger

TV/Telefon

Det trekkes et fiberrør inn i boligen, slik kunde kan knytte seg til bredbåndleverandør. Idag får man TV, telefon og internett på denne kabelen - for de som fortsatt har/ønsker et 701-nummer. 

Parkering

Det leveres en enkel carport - med mulighet for utvidelse til dobbelcarport. 

Ellers leveres tomten planert med to ekstra parkeringsplasser, og om løsning med utleiedel velges vil det tilkomme en ekstra parkeringsplass til denne.

Fellesarealer

Hovlia byggefelt har flere fellesarealer som skal benyttes som lekeplasser. De områdene er markert grønn i områdets reguleringskart, og det kan du få oversendt ved å ta kontakt med selger. 

Uteplass

Uteområder vil bli planert med stedlige masser. Det vil bli en gårdsplass for parkering, samt uteområde for beplanting eller platting. Vi leverer det med jord/stein, så kan kunde selv bestemme hva de ønsker. En fordyrende løsning vil komme på forbrukers regning.

Uteområdet på denne tomten vil ligge nordvendt med en fantastisk kveldsol og utsikt over Grytafjorden, Valderøya, Vigra, Søvika og Gamlemstveten. 

Nærmiljø

Hovlia ligger sydvendt i et solrikt område med utsikt mot Brattholmen og Larsgården i Ålesund. Hovlia er for øyeblikket under full utbygging med noen ferdig innflyttet og andre så vidt påbegynt. Denne tomten har en nordvendt orientering som gir kveldssol fra stuevinduet men mulighet for sørvendt utsikt fra takterrassen. Det er en av de flotteste tomtene i feltet, og vil aldri få boliger i forkant slik utsikten idag, vil bli din utsikt for alltid.

Det er et nabolag med etablerte familier, så det er et nabolag som er anbefalt for familier med barn, etablerte og/eller godt voksne.

Øvrig

Vi har kjøpt de tre siste tomtene på Hovlia, og skal bygge de ut med tre moderne eneboliger som vi har fått tegnet i et samarbeid med Miro Arkitektur. Med deres sans for estetikk og stil, og vår gjennomføringsevne og erfaring i boligbygging så vil vi nå bygge tre unike boliger med et felles uttrykk.

Det er boliger fra 150m2 til 250m2 i forskjellige prisklasser, men boligens kvalitet og uttrykk er nok så forenelig. Vi ønsker at våre boliger skal være gjenkjennelig, men at hver enkelt kunde skal kunne få tilpasse det til sitt unike behov. 

Ellers har vi ferdigstilt sju boliger i feltet i Lampholmen+ serien, så for de som er interessert i det, kan vi avtale en privatvisning for å vise vår standard og vår kvalitet. Ellers kan jeg ta dere med på befaring på de tre siste tomtene, slik vi kan se hvordan vi kan få bygget deres drømmebolig!