Leilighet på Emblem

Leiligheter på ett plan med livsløpsstandard gjør dette til ideelle leiligheter for eldre som har sett seg lei av vedlikehold av større enebolig og hage.
75 m2
2
Fra kr 2 600 000,-
Garasje/P-plass Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Aircondition Turterreng Utsikt Sentralt

Visning

Til tross for at dette er nybygg, har vi bygget tilsvarende leiligheter tidligere og vil kunne tilby visning i tidligere oppsatt bygg, samt en befaring på tomten som viser byggets plassering. For å avtale dette, er det bare å ta kontakt med meg, så finner vi et tidspunkt som passer!

Beliggenhet

Med sentral beliggenhet, med kort veg til de fleste sentrale tjenester er Emblem sentrum et veldig populært og attraktivt område for de som kjøper for første gang, samt de som ser etter en plass for familien.  I rolige omgivelser på Emblem er tomten både solrik og sørvestvendt. Det er et barnevennlig område med kort veg til både skole og fotballstadio, som forsåvidt ligger side om side.

Nærmiljø og avstander

450m til Emblem skole 500m til Emblem stadion (Ebbemyra) 1km til Emblemssanden 2km til nærmeste dagligvarebutikk

Tomt

Tomten er 2.667m2 og vil bli fordelt med en del felles område, samt noe eksklusiv bruksrett for de leilighetene dette faller naturlig for. For mer informasjon om hvordan tomteinndelingen blir, ta kontakt med meg.

Finansiering

De fire leilighetene på grunnplan er forhåndsgodkjent for husbankfinansiering. Dette er den gunstigste renten i markedet, og vi vil bistå de som kjøper leilighetene i 1. etg med dette ved behov.  For mer informasjon om hvordan man søker finansiering i Husbanken er det bare å ta kontakt, slik vi kan vise deg hvor rimelig det kan være å eie en husbankfinansiert bolig!  

 Rentevilkår pr 11.04.18 er 1.579% - for oppdatert rentevilkår se www.husbanken.no/rente