Nøkkelferdig og arealeffektiv leilighet klar for innflytting

Praktisk og lettstelt leilighet på ett plan. Her bor du i en moderne og funksjonell bolig med kort vei til alt du trenger i hverdagen. Dette er den siste ledige leiligheten i det populære boligfeltet Trolldalen. Ta kontakt for visning.
80 m2
2
Fra kr 2 400 000,-
Balansert ventilasjon P-plass Hage Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Aircondition Turterreng Utsikt Sentralt

Trolldalen- et godt sted å bo

Her bor du i en moderne og funksjonell bolig med kort vei til alt du trenger i hverdagen, området er svært solrikt og ligger sørvestvendt. Sentrale funksjoner som butikk, post, bensinstasjon, treningssenter, skole og barnehage ligger i gåavstand fra leiligheten. Rett i nærheten finner du også fotballbane, idrettsanlegg og en rekke turmuligheter for alle årstider.  Området består av nyere bebyggelse i et etablert boligområde med grøntarealer, lekeplasser og er godt skjermet i forhold til gjennomgangstrafikk. Tennfjorden noe å tilby til alle og enhver, her er man ikke langt unna. Med bil tar det under 20 minutter til Moa, 25 minutter til Ålesund sentrum og 30 minutt til Ålesund lufthavn.

Praktiske og lettstelte leiligheter på ett plan

7.jpg

Lettstelt leilighet med to soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning. Oppholdsrommene har et fint gjennomlys gjennom store vindusflater og utgang til uteplass fra kjøkken/stue.  Sportsboden er praktisk plassert ved det overbygde inngangspartiet og i gangen er det god plass til garderobe. Ekstra lagringsplass i innvendig stor bod, denne kan også benyttes som kontor. Leiligheten er beliggende i 1. etasje, parkering rett utenfor bygget

Innhold

Entre`, bod/ kontor, 2 soverom, bad/vaskerom/teknisk rom, stue/kjøkken, sportsbod 

 •  P-rom 75 kvm 
 •  Utvendig sportsbod 5 kvm 
 •  BRA 80 kvm

Nøkkelferdig med god standard

Boligen er gjennomtenkt med praktisk planløsning og god standard. 

10.jpg

Kort om standardleveransen: 

 • Vegger i alle tørre rom leveres med ferdigmalte mdf plater i hvit 
 • Tak-Ess i alle tørre rom, våtromsbestandig Tak-Ess på bad 
 • Eik parkett i alle tørre boligrom 
 • HTH kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer 
 • Bad leveres med HTH baderomsinnredning, varmekabel, flislagt på gulv og vegg. 
 • Vegghengt toalett 
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
 • Sentralstøvsuger

Godkjent for Husbankfinansiering

husbank


Vi ønsker å gi våre kunder ROM FOR Å LEVE med både lave boutgifter og god kvalitet. Leilighetene i 1. etasje er derfor allerede forhåndsgodkjent for finansiering i Husbanken med svært gunstige betingelser. Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig, og økonomisk gunstig. Men like viktig er de strenge kravene Husbanken setter for miljø, energi og universell utforming. 

Alle – uansett alder – kan søke om finansiering i Husbanken 

Om du ønsker finansiering i Husbanken må du først søke, ta kontakt med oss så veileder vi deg gjennom denne prosessen. *For oppdaterte rentevilkår se www.husbanken.no/rente

Ta kontakt for visning

Send oss en henvendelse om du ønsker mer informasjon eller visning

Gruppe