Tomannsbolig i Brattvågen

Flott, praktisk og barnevennlig bolig. Perfekt førstegangskjøp!
92 m2
3
Fra kr 2 650 000,-
Balansert ventilasjon P-plass Hage Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Turterreng Utsikt Sentralt

VELKOMMEN TIL BRATTVÅGEN

I Brattvågen kan du leve det gode liv med nærhet til sjøen og fjell! Området er svært attraktivt og ligger nært det meste. I Kvennhuslia bor du midt i smørøyet når det kommer til aktiviteter og nærhet til alt den aktive familien trenger i hverdagen.

Å BO I KVENNHUSLIA betyr kort vei til barnehage og skoler, noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. Både barnehage, barneskole og ungdomsskole ligger i gåavstand fra boligene. Boligfeltet er rolig, barnevennlig og godt skjermet i forhold til gjennomgangstrafikk.

SYNNALANDSVATNET - Det flotte tur og rekreasjonsområdet rundt Synnalandsvatnet ligger bare 400 meter unna boligen. Her kan du nyte godt av den umiddelbare nærheten til natur sommer som vinter. 

BRATTVÅGEN har et flott fjordlandskap med gode vilkår for fiske og friluftsliv. Området er omkranset av skoger med idylliske turstier og gamle skogsveier, snaufjell og topper med fantastisk utsyn.

AVSTANDER

Brattvåghallen           1 min
Brattvåg barnehage    1 min
Dagligvare                  3 min
Brattvåg barneskule    3 min
Haram vgs                   2 min

Nøkkelferdig med god standard 

Boligen er gjennomtenkt med praktisk planløsning og god standard. 

Leveransen:

  • Vegger i alle tørre rom leveres med ferdigmalte mdf plater i hvit 
  • Tak-Ess i alle tørre rom, våtromsbestandig Tak-Ess på bad 
  • Laminatgulv i alle tørre boligrom 
  • Kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal 
  • Bad leveres med Sigdal baderomsinnredning, varmekabel, flislagt på gulv og vegg
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 

Våre boliger leveres med enstavs eikelaminat som tåler hverdagen, du har også mulighet til å velge 3 stav eikeparkett uten tillegg i prisen. Innvendige vegger er platekledd med 
ferdigmalte veggplater.

På badet kan du forvente god standard på materialer og utstyr. Varmekabel, flislagte gulv og vegger, gulvmontert toalett og baderomsmøbler hører med. Kjøkkenet leveres fra 
kvalitetesleverandør. Ventilasjonssystem med varmegjenvinning sørger for et 
optimalt inneklima med ren og frisk luft til enhver tid.

Dette beskriver noen av kvalitetene du kan forvente av en Lampholmen prosjektbolig. Det er alltid mulighet for en rekke tilvalg og personlige tilpasninger slik at du kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem. 

Du får alltid god veiledning og priser på alt av tillegg og endringer  underveis slik at det ikke blir noen overraskelser.
På denne måten blir det tydelig, transparent og trygt for deg som kunde. Denne tydeligheten kombinert med at Lampholmen AS har ferdigstilt over 500 boliger på Sunnmøre de siste 20 årene, gjør at du kan handle med Lampholmen med trygghet og visshet om at dine interesser er ivaretatt.

Innholdsrik bolig med 3 soverom og 2 stuer 

Innholdsrik og moderne bolig med åpen stue- og kjøkkenløsning, utgang til hage fra kjøkken. Sportsboden er praktisk plassert ved det overbygde inngangspartiet. I 2. etasje finner du 3 soverom og loftstue, utgang til deilig luftebalkong fra hovedsoverommet. 

Innhold

1. etasje (47,8 kvm)

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til  garderobe under trappen, sportsboden er praktisk plassert ved inngangspartiet. I denne etasjen finner du stue og kjøkken, bad med plass og opplegg til vaskemaskin/tørk og utgang til utendørsarealer fra stue for deilig ute/inne følelse.

2. etasje (43,9 kvm)

I 2. etasje er det lyst og trivelig med praktisk loftstue og tre soverom. Utgang til deilig veranda fra hovedsoverom.


  •   P-rom 86,7 kvm 
  •   BRA 91,7 kvm
  •   Utvendig sportsbod 5 kvm 


Merk: Bildene som er brukt i annonsen er fra en lik bolig i Tennfjorden hvor det er gjort oppgraderinger. Denne boligen har en høyere standard. Les leveransebeskrivelsen for nærmere info om hva som blir levert. Det vil alltid være mulighet for oppgraderinger.

Klikk her for å se virtuell visning av huset

https://my.matterport.com/show/?m=6LLDEYw8fK3