Tomannsbolig i Larsgården

Nærhet til sentrum, og gode muligheter for utleie. Vi har nå tilpasset vår tomannsbolig over 3. plan til en unik tomt og behovet til beboere i området Med 4-5 soverom som standard, kan man lett tilpasse boligen med egen hybelleilighet.
147 m2
3-5
Fra kr 4 950 000,-
Fasiliteter Garasje/P-plass Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Aircondition Turterreng Utsikt

Beskrivelse


Dette er boliger som lett kan tilpasses med to unike planløsninger, alt ettersom hvilket behov man har.

1. Standard planløsning, hvor kjelleretasjen benyttes for fullt til egen bolig, og hvor man har 3 soverom som tilhører hoveddelen

2. Planløsning som baserer seg på å benytte ca. 50% av kjelleretasjen til hybelleilighet til utleie. Dette gir et stort sov/stue med et hybelkjøkken, og et tilhørende bad med egen utgang til terreng.

Alternativ 2 vil jo være veldig gunstig da området hvor boligen skal oppføres har umiddelbar nærhet til både gode arbeidsplasser og høyskolemiljø.

I vakre og sentrale omgivelser ligger en tomt hvor vi nå skal bygge en tomannsbolig med god utsikt.

Med nærhet til både barnehage, barneskole, ungdomsskole, videregående skole, høyskole og butikk, så er dette en unik mulighet til å skaffe deg en veldig sentral bolig.

Tomten ligger sydvest-vendt i et solrikt område i et opparbeidet boligfelt. Den ligger også som siste hus i en blindevei, uten noe gjennomgangstrafikk annet enn en gangvei.

Boligene har fire soverom, kjøkken, stue, romslig bad, WC, loftstue, to innvendige boder og carport med plass til to biler.

Boligene leveres nøkkelferdig, med gulvvarme i bad, flis på gulv og vegger i bad.

Ellers benyttes det kvalitetsprodukter i konstruksjoner og overflater. For detaljert leveransebeskrivelse, ta kontakt med selger.

Kjøkken

Kjøkken leveres fra HTH med integrerte hvitevarer. Ta kontakt med selger for utfyllende informasjon og tegninger.

Overflater

Utvendig leveres boligen med Møre Royalkledning som er vedlikeholdsfri, vindu og dører leveres ferdigbehandlet hvit innvendig og grå utvendig i vedlikeholdsfri PVC, alt listverk leveres i hvitmalt furu.

Garderobe/Bad

Bad og garderobe leveres fra HTH.

For mer informasjon om bad og garderobe ta kontakt med selger.

Sanitær

Det leveres komplett sanitær installasjon. Detaljert beskrivelse fåes med selger.

Elektrisk

Det leveres komplett elektrisk installasjon. Det leveres med LED spotter til stue / kjøkken. Ellers leveres det takpunkt i hvert rom for egen belysning. Avtale om utvidelse av dette kan avtales direkte med elektriker.

Detaljerte beskrivelser fåes med selger.

TV/Telefon

Det blir levert trekkerør innvendig for uttak av tv, telefoni og internett.

Parkering

Det leveres dobbel carport til begge boligene, og ellers kan parkering til gjester skje i opparbeidet område som er markert grått på situasjonskartet.

Fellesarealer

Fellesareal opparbeides med stedlige masser og tilpasses eksisterende terreng ved bruk av overskuddmasser.

Uteplass

Tomtene opparbeides med stedlige masser. For detaljer rundt dette, ta kontakt med selger.

Nærmiljø

Boligene blir liggende i etablert boligområde i Larsgården i Ålesund kommune. Området er solrikt, barnevennlig og ligger i nærheten av flott turterreng. Det ligger i enden av veg, med tilknytning til gangveg til butikk, og er ellers veldig nært både barnehage og barneskole.

I nærmiljøet finner man også Høyskolen i Ålesund, Kunnskapsparken, Fagerlia Videregående skole, Larsgården Barnehage, Norsk Maritimt Kompetansesenter m.m.

F2
Henter innhold...

Boligvelger

VIS: Seksjon 1
Leilighetsnr Soverom BRA Kjøpesum Status
Seksjon-1 5 147 4 950 000 Solgt
Seksjon-2 5 147 4 950 000 Solgt