Tomannsbolig på Godøya

Boligene har fin beliggenhet med nydelig utsikt og er perfekt for nyetablerte og familier som ønsker nærhet til både fjell og fjære. Godøya er ei turperle ytterst i havgapet med en rekke spennende opplevelser for både små og store. I Sandvika på Alnes finner du ei populær badestrand, på øya finnes også jettegryter og mange ulike turer å velge mellom. Fjellfotvegen er et turmål i seg selv, men kan også kombineres med andre turer i området.
110 m2
3
Fra kr 2 850 000,-
De innholdsrike tomannsboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom, eget uteområde og stor veranda over carport Her er det lagt til rette for høy trivsel i et flott område på idylliske Godøya.
Balansert ventilasjon P-plass Hage Balkong/terrasse Integrert carport med terasse over Bredbåndstilknytning Turterreng Utsikt

Barnevennlig i naturskjønne omgivelser

AdobeStock_205276046.jpeg

Ny tomannsbolig under oppføring på Flatebøen/Godøy i Giske kommune. Boligene går over 2 etasjer, har 2-3 soverom og romslig stue/kjøkken. En perfekt bolig for nyetablerte og familier. Her bor du i en moderne og funksjonell bolig barnevennlige omgivelser. Nærområdet består i hovedsak av nyere boliger, både eneboliger og flermannsboliger er etablert de siste årene. Området byr på gode tur- og rekreasjonsområder og fantastiske aktivitetsmuligheter både på land og i vann. Giske kommune har i tillegg et bredt spekter av aktiviteter og kultur å by på.

Til Ålesund sentrum tar det ca. 20 minutter med bil via undersjøiske og bomfrie tunneler. Vigra lufthavn ligger kun 20 minutter unna med bil. Skole og barnehage er beliggende på Godøy, det er også flere tilbud på skole og barnehage i Giske kommune. Kommunen byr også ulike aktiviteter som blant annet seilforening, golfklubb, hestesport, håndball og fotball.

Turmuligheter på fjell og i fjære

Godøya er ei turperle ytterst i havgapet med en rekke spennende opplevelser for både små og store. I Sandvika på Alnes finner du ei populær badestrand, på øya finnes også jettegryter og mange ulike turer å velge mellom. Fjellfotvegen er et turmål i seg selv, men kan også kombineres med andre turer i området. Godøyfjellet i Giske kommune har stier av ulik vanskelighetsgrad fra Godøy og Alnes opp til Storehornet på 497 meter. Fra toppen av fjellet er det utsyn over hele Giske kommune, innover i Sunnmørsalpene, mot Runde og Ålesund.


Nøkkelferdig med god standard 

Boligen er gjennomtenkt med praktisk planløsning og god standard

Kort om standardleveransen: 

  • Vegger i alle tørre rom leveres med ferdigmalte mdf plater i hvit 
  • Tak-Ess i alle tørre rom, våtromsbestandig Tak-Ess på bad 
  • Plan laminat lys lasert eik eller eik parkett i alle tørre boligrom 
  • HTH kjøkkeninnredning 
  • Bad leveres med HTH baderomsinnredning, varmekabel, flislagt på gulv og vegg
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
  • Sentralstøvsuger
  • Integrert carport med sportsbod og stor veranda over

Innholdsrike boliger med rom for å leve

8594_01.jpg

De innholdsrike tomannsboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom, terrasse og egen hage. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en splitter ny bolig. 

1. etasje 

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe under trappen. Sportsbod/vaskerom er på hele 9,2 kvm, og er praktisk plassert ved inngangspartiet. I denne etasjen finner du også 2 soverom og bad. Utgang til hage fra hovedsoverommet.

2. etasje 

I 2. etasje er det lyst og trivelig med åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til stor terrasse. Etasjen har også et soverom.

Innhold 

1. etasje: Entre´, gang, bad, vaskerom/bod, sportsbod, 2 soverom 

2. etasje: Stue/ kjøkken, kontor/ soverom

Areal 

BRA totalt 110 kvm

Finn annonse:

https://www.finn.no/realestate/newbuildings/ad.html?finnkode=187976598&q=lampholmen


H2
Henter innhold...

Boligvelger

VIS: Bygg 3
Leilighetsnr Soverom BRA P-Rom Kjøpesum Status
Seksjon-1 3 110 97 2 850 000 Ledig
Seksjon-2 3 110 97 2 850 000 Solgt

Artikler

Vi tegner ditt nye hjem- sammen!

RØST

Marita fikk realisert boligdrømmen