Tomannsbolig Vigra

Boligene har fin beliggenhet med nydelig utsikt og er perfekt for nyetablerte og familier som ønsker nærhet til både fjell og fjære. Vigra er ei perle ytterst i havgapet med en rekke spennende opplevelser for både små og store. Byggingen er i gang og boligen vil være innflyttingsklar våren 2021!
110 m2
3
Fra kr 2 850 000,-
5 av 6 leiligheter solgt!
Balansert ventilasjon P-plass Hage Balkong/terrasse Integrert carport med terasse over Bredbåndstilknytning Turterreng Utsikt

Barnevennlig i naturskjønne omgivelser

AdobeStock_205276046.jpeg

Boligene går over 2 etasjer, har 3 soverom og romslig stue/kjøkken. En perfekt bolig for nyetablerte og familier. Her bor du i en moderne og funksjonell bolig barnevennlige omgivelser. Nærområdet består i hovedsak av nyere boliger, både eneboliger og flermannsboliger er etablert de siste årene. Området byr på gode tur- og rekreasjonsområder og fantastiske aktivitetsmuligheter både på land og i vann. Giske kommune har i tillegg et bredt spekter av aktiviteter og kultur å by på. 

Til Ålesund sentrum tar det ca. 20 minutter med bil via undersjøiske og bomfrie tunneler. Vigra lufthavn ligger kun 5 minutter unna med bil. Skole og barnehage er beliggende i gåavstand fra boligen. Kommunen byr også ulike aktiviteter som blant annet seilforening, golfklubb, hestesport, håndball og fotball. Største idrettslag er Vigra IL.

Vigra er ei turperle ytterst i havgapet med en rekke spennende opplevelser for både små og store. Her finner du turområder rett utenfor døren! Molnesfjellet er et godt besøkt turmål, både langs fjære og på fjellet. Her finner du svaberg, rullestein- og sandstrand, lynghei og fjell. Det er tursti både rundt og over fjellet og mot vest er det et stort festningsverk fra 2. verdenskrig. Molnesfjellet og fjæra ligger i et naturreservat, fredelig og stille til mot storhavet. 

Nøkkelferdig med god standard 

Boligen er gjennomtenkt med praktisk planløsning og god standard

Kort om standardleveransen: 

  • Vegger i alle tørre rom leveres med ferdigmalte mdf plater i hvit 
  • Tak-Ess i alle tørre rom, våtromsbestandig Tak-Ess på bad 
  • Plan laminat lys lasert eik eller eik parkett i alle tørre boligrom 
  • Kjøkken fra kvalitetslevrandøren Sigdal
  • Bad leveres med Sigdal baderomsinnredning, varmekabeler og flisler på gulv og vegg
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • Sentralstøvsuger

Innholdsrike boliger med rom for å leve

8594_01.jpg

De innholdsrike tomannsboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom, terrasse og egen hage. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en splitter ny bolig. 

1. etasje 

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe under trappen. Sportsbod/vaskerom er på hele 9,2 kvm, og er praktisk plassert ved inngangspartiet. I denne etasjen finner du også 2 soverom og bad. Utgang til hage fra hovedsoverommet.

2. etasje 

I 2. etasje er det lyst og trivelig med åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til stor og solrik terrasse. Etasjen har også et soverom.

Innhold 

1. etasje: Entre´, gang, bad, vaskerom/bod, sportsbod, 2 soverom 

2. etasje: Stue/ kjøkken, kontor/ soverom, stor terrasse

Areal 

BRA totalt 110 kvm


H2
Henter innhold...

Boligvelger

VIS: Bygg 3
Leilighetsnr Soverom BRA Kjøpesum Status
Seksjon-1 3 110 2 800 000 Ledig
Seksjon-2 3 110 2 800 000 Solgt

Artikler

Vi tegner ditt nye hjem- sammen!

RØST

Marita fikk realisert boligdrømmen