SOLGT !Unik mulighet! Byggeklare eneboliger på Terøya. Gratis tomt, mulighet for egeninnsats og husbankfinansiering.

En fin og klassisk Lampholmen enebolig er godkjent på tomten og byggeklar, – det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Med Husbanken i bakgrunnen er dette en unik mulighet for unge familier i etableringsfasen til å kjøpe og eie sin egen enebolig.
115 m2
3-5
Fra kr SOLGT! ,-
Innholdsrike eneboliger over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom og 2 stuer. Her er det lagt til rette for tilpasninger og ulike muligheter for finansiering og egeninnsats.
Aircondition Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Livsløpsstandard Husbankfinansiering Utsikt Turterreng 3-5 soverom Mulighet for 2 bad

Unik mulighet! To gratis eneboligtomter på Terøya

På Terøya gir vi bort 2 eneboligtomter til to familier. Boligene leveres nøkkelferdig, men det gis også mulighet de de som vil utføre egeninnsats og opparbeide seg egenkapital. En fin og klassisk Lampholmen enebolig er godkjent på tomten og byggeklar, – det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Med Husbanken i bakgrunnen er dette en unik mulighet for unge familier i etableringsfasen til å kjøpe og eie sin egen enebolig. 

Terøya ligger i Haram kommune som er en av norges fremste maritime industrikommuner. Her bor du nært naturen med kort avstand til arbeidsmarkedet både i og rundt kommunen. Kommunen har god dekning med barnehager, barne- og ungdomsskole, nærmeste er i Søvik som ligger rett ved Terøya. Etter en lang arbeidsdag kan en nyte soldnedgangen fra Terøytoppen når den forsvinner bakhorisonten i vest.

K1- Perspektiv hovedfasade- 12.03.12.jpg

Innholdsrike boliger med rom for å leve

De innholdsrike eneboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom og 2 stuer. Her er det lagt til rette for tilpasninger og mulighet for hele 5 soverom og ekstra bad om det er behov for det.  Bad/bod i 2. etg. leveres med røropplegg for fremtidig bad, her kan man oppgradere for å få bad nr. 2 fra innflyttingsdato om det er ønskelig. Dette vil ha en merkost for komplett bad på 98.000,-

1.etasje 

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe, bad/vaskerom er praktisk plassert ved inngangspartiet. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i 1. etasje er lys og trivelig, gjennom terrassedør fra stuen er det utgang til uteområde. Etasjen har i tillegg et romslig hovedsoverom. 

2. etasje 

 • I 2. etasje finner du en bod som er klargjort for fremtidig bad, 2 soverom og en praktisk loftstue. Ved behov for enda flere soverom kan loftstuen deles i 2 og gi plass til 2 ekstra rom.

Innhold 

 • 1. etasje: entre´, gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken 
 • 2. etasje: loftstue, 2 soverom, kontor/bod (fremtidig bad), bod

Areal 

 • BRA totalt: 115,2 kvm 

Kort om boligene:

 • Ferdigbehandlede MDF plater i alle rom på vegg 
 • Kvalitetskjøkken fra HTH  
 • Bad leveres flislagt varmekabel og HTH baderomsinnredning
 • Kvalitetslaminat eller 3 stav eikeparkett i alle tørre rom
 • Åpen og lys hvitmalt trapp i furu med eiketoning trinn  
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
 • Sentralstøvsuger
 • Mulighet for bad i 2. etasje
 • 3-5 soverom
 • Eneboligene leveres med ferdig carport og tilhørende sportsbod. Foran carport er det også lagt opp til en parkeringsplass iht situasjonskart.

Godkjent for Husbankfinansiering

Vi ønsker å gi våre kunder ROM FOR Å LEVE med både lave boutgifter og god kvalitet.

Eneboligene er derfor allerede forhåndsgodkjent for  80% finansiering i Husbanken med svært gunstige betingelser. Det å bo i en helt ny og husbankfinansiert bolig er både behagelig, og økonomisk gunstig. Men like viktig er de strenge kravene Husbanken setter for miljø, energi og universell utforming. Om du ønsker finansiering i Husbanken må du først søke, vi er behjelpelig med utfylling og oppfølging av lånesøknad.

*For oppdaterte rentevilkår se www.husbanken.no/rente


Visning

Visning i ferdigstilt bolig kan avtales nærmere ved å ta kontakt med selger

Artikler

Husbankfinansiering

Bygge hus? Her er sjekklista!

Byggeprosessen