Tomannsbolig i Tennfjorden

6 solgte, kun 2 ledige. I Trolldalen har vi bygget et godt nabolag med over 50 ferdigstilte boliger. Småbarnsfamilier, enslige, studenter og eldre bor idag sammen i skjønn harmoni med nærhet til sjø, lekeplasser, idrettsarena, matbutikker og fjell. En epoke nærmer seg slutten for vår del og nå skal de fire siste tomannsboligene ut for salg og enda 8 nye familier eller enslige skal få bli en del av et godt nabolag.
90 m2
3
Fra kr 3 120 000 + omk,-
6 av 8 SOLGT 2 leiligheter med gode sol- og utsiktsforhold fortsatt til salgs.
Balansert ventilasjon Gjesteparkering To parkeringsplasser Hage Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Turterreng Utsikt Sentralt

Vi har fire tomannsboliger til salgs: 
Bygg 1: er innflyttingsklar til sommeren 2021.
Bygg 2: grunn og betong er ferdig og står innflyttingsklart ca 6-8 mnd etter kontrakt er signert. 
Bygg 3: Innflyttningsklart ca 9 mnd etter kontrakt er signert
Bygg 4: Innflyttningsklart ca 9 mnd etter kontrakt er signert

Skjermbilde 2020-12-09 kl. 10.10.07.jpg

ROM FOR Å LEVE

I Trolldalen har vi bygget et godt nabolag med over 50 ferdigstilte boliger. Småbarnsfamilier, enslige, studenter og eldre bor idag sammen i skjønn harmoni med nærhet til sjø, lekeplasser, idrettsarena, matbutikker og fjell. En epoke nærmer seg slutten for vår del og nå skal de fire siste tomannsboligene ut for salg og enda 8 nye familier eller enslige skal få bli en del av et godt nabolag. Første tomannsbolig er innflyttingsklar til sommeren 2021. (En av to boliger i dette prosjektet er solgt) 


I Trolldalen i Tennfjord er du ikke langt unna. En plass som føles skjermet, hvor du kan fiske din egen middag og gå tur rett utenfor døra i storslåtte omgivelser samtidig som du er 20 minutter unna Moa og 30 min unna Ålesund sentrum. Vi har bygget et godt nabolag, som føles trygt og nært. Her får du barnehage, matbutikk, fotballbane mm. i umiddelbar nærhet. Et godt sted å bo og rom for å leve.Visning

Vi har ferdigstilt tilsvarende leiligheter i Tennfjorden, og kan tilby en privatvisning i tilsvarende leilighet om ønskelig. 

Tomt og nærområde

Med beliggenhet sentralt i Tennfjord, med kort veg til sentrale funksjoner som butikk, post, bensinstasjon, treningssenter, skole og barnehage, er det ingen tvil om at Trolldalen er et attraktivt område å bosette seg i. Feltet er orientert mot vest, som gir veldig gode sol- og utsiktsforhold. Tomten ligger i et helt nytt og snart utbygd nabolag. I nærområdet er det stor aktivitet med både utbyggingen av Haram kommunes Omsorgsarena, som ligger tilknyttet feltet, samt butikkene som etableres opp på Eidet gir det kort veg til flere gode tilbud for de som bor i Trolldalen.

Beskrivelse

Boligen oppføres iht. teknisk forskrift (TEK-17) og de kvalitetskriterier som stilles. For mer informasjon og detaljert informasjon, ta kontakt for å få tilsendt detaljert leveransebeskrivelse. De innholdsrike tomannsboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom, terrasse og egen hage. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en splitter ny bolig. 1.etasje: -2 soverom -entre´ -bad -vaskerom/bod -sportsbod 2. etasje: -Åpen stue / kjøkkenløsning -soverom/gjesterom/kontor -wc -utgang til terrasse

Overflater

Vi vet at å kjøpe bolig er en stor investering, kanskje den største man gjør i løpet av livet, så vi ønsker å gi deg mulighet til å tilpasse boligen slik den passer best for deg. Med vår tilvalgsmeny kan dere enkelt velge andre finisher, gulv, farger, fliser, trapp etc på dette tidspunktet. Ta kontakt med oss for å høre hva som er mulig. Hvordan overflatene fremstår er viktig når man skal flytte i en ny bolig, og ønsker å sette sitt personlige preg på det. Her har vi listet opp hvordan overflatene leveres i alle rom, og for ytterligere spørsmål er det bare å ta kontakt med selger. 

Gulv Eikelaminat på alle tørre rom 

Flis 30x30 på bad, 10x10cm i dusj Støpt betongplate i utebod 

Vegg Ferdigmalte mdf veggplater. Flis 30x30 på bad, og kantflis på vaskerom. 

Himling Tak-ess på alle tørre rom Tak-ess på bad. 

Kjøkken Kjøkken blir levert i henhold til tegninger og er levert  fra kvalitetsleverandøren Sigdal. 

Finish

  • Listverk rundt vinduer. 
  • Fotlist i hvitmalt furu
  • Hvitmalt listverk rundt innerdører og ytterdører
  • Utvendig kledning er grunnet, og krever etterbehandling av kjøper
  • Utvendig hage blir levert med stedlige masser, og krever også videre tilstelning av kjøper


Se annonse på FINN.no


H2
Henter innhold...
H2