Tomannsbolig i Tennfjorden

Innflyttningsklar November 2021. I Trolldalen har vi bygget et godt nabolag med over 50 ferdigstilte boliger. Småbarnsfamilier, enslige, studenter og eldre bor idag sammen i skjønn harmoni med nærhet til sjø, lekeplasser, idrettsarena, matbutikker og fjell.
90 m2
3
Fra kr 3 250 000,-
1 sydvendt leilighet med gode sol- og utsiktsforhold til salgs.
Balansert ventilasjon Gjesteparkering To parkeringsplasser Hage Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Turterreng Utsikt Sentralt

Vi har fire tomannsboliger til salgs: 
Bygg 1: SOLGT OG INNFLYTTET
Bygg 2, seksjon 1 : Kun en ledig leilighet igjen , innflyttningsklar November 2021. 
Bygg 3: SOLGT
Bygg 4: SOLGT
Skjermbilde 2020-12-09 kl. 10.10.07.jpg

ROM FOR Å LEVE

I Trolldalen har vi bygget et godt nabolag med over 50 ferdigstilte boliger. Småbarnsfamilier, enslige, studenter og eldre bor idag sammen i skjønn harmoni med nærhet til sjø, lekeplasser, idrettsarena, matbutikker og fjell. 

I Trolldalen i Tennfjord er du ikke langt unna. En plass som føles skjermet, hvor du kan fiske din egen middag og gå tur rett utenfor døra i storslåtte omgivelser samtidig som du er 20 minutter unna Moa og 30 min unna Ålesund sentrum. Vi har bygget et godt nabolag, som føles trygt og nært. Her får du barnehage, matbutikk, fotballbane mm. i umiddelbar nærhet. Et godt sted å bo og rom for å leve.


Tomt og nærområde

Med beliggenhet sentralt i Tennfjord, med kort veg til sentrale funksjoner som butikk, post, bensinstasjon, treningssenter, skole og barnehage, er det ingen tvil om at Trolldalen er et attraktivt område å bosette seg i. Feltet er orientert mot vest, som gir veldig gode sol- og utsiktsforhold. Tomten ligger i et helt nytt og snart utbygd nabolag. I nærområdet er det stor aktivitet med både utbyggingen av Haram kommunes Omsorgsarena, som ligger tilknyttet feltet, samt butikkene som etableres opp på Eidet gir det kort veg til flere gode tilbud for de som bor i Trolldalen.

Beskrivelse

Boligen oppføres iht. teknisk forskrift (TEK-17) og de kvalitetskriterier som stilles. For mer informasjon og detaljert informasjon, ta kontakt for å få tilsendt detaljert leveransebeskrivelse. De innholdsrike tomannsboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom, terrasse og egen hage. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en splitter ny bolig.
1.etasje:
-2 soverom
-entre
-bad
-vaskerom/bod
-sportsbod

2. etasje:
-Åpen stue / kjøkkenløsning
-soverom/gjesterom/kontor
-wc
-veranda

Overflater

Gulv Eikelaminat på alle tørre rom 

Flis 30x30 på bad, 10x10cm i dusj Støpt betongplate i utebod 

Vegg Gipsvegger sparklet og malt.  Flis 30x30 på bad, og kantflis på vaskerom. 

Himling Tak-ess på alle tørre rom. Tak-ess på bad. 

Kjøkken Kjøkken blir levert i henhold til tegninger.

Finish

  • Listverk rundt vinduer. 
  • Fotlist i hvitmalt furu
  • Hvitmalt listverk rundt innerdører og ytterdører
  • Utvendig kledning er grunnet, og krever etterbehandling av kjøper
  • Utvendig hage blir levert med stedlige masser, og krever også videre tilstelning av kjøper


Se annonse på FINN.no


H2
Henter innhold...
H2