Moderne tomannsbolig på Skodje

Velkommen til Lundbøen På Lundbøen har vi nå en byggeklar tomannsbolig, 2 av 8 solgt – det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Boligene har sentral beliggenhet med gode solforhold og sørvendt beliggenhet. Her kan du leve det gode liv med naturen rett utenfor døren, kun 15 minutter fra Moa. Boligfeltet er rolig og barnevennlig med en stor innegjerdet lekeplass, et hyggelig møtested og trygg boltreplass for barna
92 m2
3
Fra kr 3 390 000,-
Praktisk og moderne tomannsbolig med høy standard
Moderne og praktisk 3 soverom Kjøkken av god kvalitet Mulighet for Husbankfinansiering Balansert ventilasjon To parkeringsplasser

Velkommen til Jensplassen! Nært både by og natur 

På Jensplassen tilbyr vi nå en byggeklar tomannsbolig(1av 2 enheter solgt)– det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Boligene har sentral beliggenhet med gode solforhold og sørvendt beliggenhet. Her kan du leve det gode liv med naturen rett utenfor døren, kun 15 minutter fra Moa. Boligfeltet er rolig og barnevennlig med en stor innegjerdet lekeplass, et hyggelig møtested og trygg boltreplass for barna. Jensplassen ligger i Skodje kommune som har hatt en svært sterk vekst siste årene, den sentrale plasseringen gjør at Skodje har blitt en attraktiv plass å bosette seg. Her bor du nært både by og natur med kort avstand til arbeidsmarkedet både i og rundt kommunen. Kommunen har god dekning med flere barnehager, barneskoler og ungdomsskole i tillegg til private barnehager og skoler.   

Det viktige knutepunktet Digernes er få minutter unna med bil og tilbyr både butikker, servicetilbud og nye arbeidsplasser. Næringsparken er fortsatt under utvikling og nye spennende aktører planlegger å etablere seg her i tiden fremover. Fra Jensplassen og Skodje tar det 15 minutter med bil til Moa og 25 minutter til Ålesund sentrum. Her er man nært det meste! 

Aktiviteter i nærområdet 

Skodje har et flott fjordlandskap med gode vilkår for fiske og friluftsliv. Kommunen er omkranset av skoger med idylliske turstier og gamle skogsveier, snaufjell og topper med fantastisk utsyn. Her ligger alt til rette for et aktivt friluftsliv året rundt. Kommunen kan by på en rekke ulike idretter. Skodje IL er det største idrettslaget med ulike aktiviteter og svært mange fotballag i aldersbestemte klasser. Om vinteren blir det kjørt opp flere skiløyper, og i det lengste sammenhengende rutenettet kan du gå milevis på kryss og tvers i preparerte løyper mellom Skodje sentrum, Fylling, Ørskog, Ørskogfjellet og Tomrefjord. Skodje byr også på et rikt kulturliv, musikkfestivalen og akademiet Fjord Cadenza har etablert seg med internasjonalt renommé og har vært arrangert i Skodje flere år på rad.

AdobeStock_194993259.jpeg

Milevis med skiløyper til glede for både store og små

Innholdsrike boliger med rom for å leve

De innholdsrike tomannsboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom, terrasse og egen hage. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en splitter ny bolig.  

1. etasje 

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe under trappen, sportsbod/vaskerom på hele 9,2 kvm er praktisk plassert ved inngangspartiet. Her får du god plass til å oppbevare sesongutstyr som sykler og ski. I denne etasjen finner du også 2 soverom og bad. 

2. etasje 

I 2. etasje er det lyst og trivelig med åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til sydvendt terrasse. Etasjen har også et soverom. 

Innhold 

1. etasje: Entre´, gang, bad, vaskerom/ sportsbod, 2 soverom 

2. etasje: Stue/ kjøkken, soverom  

Areal 

BRA totalt: 91,2 kvm 

P-rom: 87,2 kvm

 

Nøkkelferdig med god standard 

Gartneriveien16_interiør01_200117final.jpg


Boligene er gjennomtenkte med praktiske planløsninger og god standard. Ønsker du likevel å sette ditt personlige preg på boligen tilbyr vi en rekke tilvalg og muligheter.  

Kort om boligene:

  • Lyst og flott laminatgulv som tåler hverdagen
  • Gipsvegger sparklet og malt 
  • Kvalitetskjøkken fra HTH  
  • Bad leveres flislagt varmekabel og HTH baderomsinnredning
  • Åpen og lys hvitmalt trapp i furu med eiketoning trinn  
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
  • Parkering
  • Flott uteområde


Virtuell visning fra tilsvarende ferdigstilt bolig(merk at boligen som blir vist under har veggplater, ikke gipsvegger som blir levert på Jensplassen)

Se finn annonse her

Ta kontakt her

Kontakt

Yvonne Dolmen
Salgssjef EAT
Mobil: +47 901 60 221 yvonne@lampholmen.no