Villa Nørve

Sjelden mulighet til å sikre deg en splitter ny og flott bolig på ærverdige Nørve med høy standard og nøkkelferdig leveranse. Kommer du tidlig inn i prosessen kan du gjøre endringer og tilvalg slik du får det hjemmet du alltid har drømt om!
Balansert ventilasjon Gjesteparkering To parkeringsplasser Hage Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Turterreng Utsikt Sentralt

VELKOMMEN TIL VILLA NØRVE

På æreverdige Nørve, blant tradisjonsrike eneboliger, bygger vi tre boliger som hensyntar Nørves arkitektoniske utforming, men med en moderne standard. Dette blir et prosjekt utenom det vanlige!

Blant eldre boliger og ærverdig arkitektur skal det nå bygges tre nye og moderne eneboliger på Nørve. Boligene leveres nøkkelferdig med høy standard og tidsriktig materialvalg. Boligene er svært innholdsrike med store soverom, eget vaskerom, stort kjøkken og praktisk inngangsparti. Her har du muligheten til å skreddersy din egen bolig og skape ditt drømmehjem i en av byens mest attraktive områder. Boligene er svært innholdsrike og har prima beliggenhet. Planløsningen er veldig god og praktisk, med blant annet vaskerom, gode oppbevaringsmuligheter, store soverom, walk in closet og kjøkken med mulighet for kjøkkenøy for den sosiale familie. Lukk øynene og se for deg følelsen av å flytte inn i et splitter nytt hjem..


Boligene er 150 kvm, med carport, terrasse, hage og de leveres nøkkelferdig med premium standard. 


Innhold:

1. etasje (78,4 kvm)

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobeløsning ved inngang og under trapp. Praktisk inngang til vaskerom med ytterlig oppbevaringsplass. 1. etasjen har to romslige soverom og en kjellerstue, som kan benyttes som soverom om ønskelig. I etasjen finner du også et fullverdig bad. 

2. etasje (71,7 kvm)

I 2. etasje er det lyst og trivelig med åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til sydvendt terrasse. Store vinduer sørger for deilig lys. I denne etasjen finner du også hovedsoverommet med tilhørende walk in closet og bad. Vi har laget tre forskjellige planløsninger for denne etasjen slik du kan se alle mulighetene du har i Villa Nørve.

Øvrigt

Hver bolig har en carport og en sportsbod på 5 kvm. Se på situasjonsplan for tegninger av dette.

NØRVE Å bo i Villa Nørve betyr kort vei til skoler, barnehager, dagligvareforretninger, sjø og turstier noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. Tomten har sydvendt beliggenhet med nydelig utsikt over fjord og fjell.

SENTRALT Ålesund sentrum ligger bare minutter unna - her finner du flere varehus, treningssenter, svømmehall, kino, og en rekke butikker. Moa kjøpesenter ligger knappe 10 minutter unna med bil. Voldsdalsberga, med flotte strender, ligger 10 minutters gange unna og Aksla, som er et strålende utgangspunkt for flotte turer, ligger bare en svipptur unna.


Verdt å merke seg

 3-4 soverom

• Hage

• Sentralt 

• Barnevennlig 

• Nøkkelferdig

 Høy standard

  Carport

Tomt – utvendig leveranse

3 eneboliger, Villa Nord, Villa Vest(solgt) og Villa Øst(solgt).

Uteområdet /hage leveres med stedlige masser 

Interne veier og biloppstilling leveres singlet iht. situasjonsplan

Utvendig kledning bolig leveres i hvit.

Vinduer og balkongdører leveres hvite utvendig og hvite innvendig

Balkonger leveres med trykkimpregnerte terrassebord

Rekkverk leveres iht. fasadetegning

Takrenner og nedløp i svart utførelse


LAMPHOLMEN PREMIUM BOLIG

Boligene i dette prosjektet leveres nøkkelferdig med vår premium pakke. Med det mener vi at boligene leveres med gjennomgående god standard og  tidsriktige smakfulle materialvalg. Materialene vi bruker er enten vedlikeholdsfrie eller lettstelte, noe som kan være praktisk i en travel hverdag. Om du ønsker å bo i en splitter ny enebolig på Nørve, med lite vedlikehold og høy standard- så er dette boligen for deg. Det er gjennomgående god standard i hele boligen, dette er en Premium bolig levert av Lampholmen.

Noen av kvalitetene i våre boliger er enstavs eikelaminat som tåler hverdagen og innvendige trapper med lyse lekre eiketrinn. Innvendige vegger er sparklet og malt med listefrie overganger mellom vegg og himling for en ekstra fin finish! På badet kan du også forvente god standard på materialer og utstyr. Varmekabel, flislagte gulv og vegger, vegghengte toalett og flotte baderomsmøbler hører med. Ventilasjonssystem med varmegjenvinning sørger for et optimalt inneklima med ren og frisk luft til enhver tid. Det er satt av en sum for kjøkken slik du selv kan designe ditt drømmekjøkken hos vår kjøkkenleverandør. Dette beskriver bare noen av kvalitetene du kan forvente av en Lampholmen Premium bolig. Før kontraktinngåelse utarbeider vi også et romskjema som beskriver hva som leveres, rom for rom. Det blir gjerne en kombinasjon av vår premium leveranse og våre kunders ønsker. Det er alltid mulighet for en rekke tilvalg og personlige tilpasninger slik at du kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem. På denne måten blir det tydelig, transparent og trygt for deg som kunde. Denne tydeligheten kombinert med at vi har ferdigstilt over 400 boliger på Sunnmøre de siste 20 årene, gjør at du kan handle med Lampholmen med trygghet og visshet om at dine interesser er ivaretatt.

Se finn annonsen her

Bolig interesse skjema

Skriv til oss her om du ønsker en hyggelig boligprat!

Gruppe