Tomannsbolig på Lerstad

Med nærhet til sentrum, Moa, dagligvarebutikk, barnehage og skole vil våre tomannsboliger på Lerstad være ideell for de som søker en praktisk bolig med sentral beliggenhet for en lett håndterlig hverdag.
92 m2
3 - 4
Fra kr 3 150 000,-
Dette er en valgfri tekst
Moderne funkis 2-3 soverom Kjøkken av god kvalitet

Info for visning

Vi har siden vår oppstart bygd og ferdigstilt over 200 leiligheter av denne typen i Ålesund og omegn, og har derfor mulighet til å ta deg med på en privatvisning i en tidligere ferdigstilt bolig av samme sort. 

Om dette er ønskelig, så ta kontakt med selger for å avtale sted, dato og tidspunkt.

Oppgraderinger av overflater og standard er tilgjengelig. Ta kontakt med selger for å diskutere muligheter.

Kjøkken

Kjøkken leveres av HTH.

Det vises til egne tegninger for detaljer på kjøkken. For mer informasjon, ta kontakt med selger.

Overflater

Vi leverer boligene nøkkelferdige med flis på gulv og vegger i bad, flis på gulv i vaskerom, og ellers leverer vi eikelaminat (se foto) på resterende gulv. På veggene leveres ferdigmalte MDF-plater med div. fargealternativer. Listverk leveres hvitmalt og trapp leveres hvitmalt med eiketoning i trinn og håndlist. Vinduer er i vedlikeholdsfri PVC og leveres i hvitt.

Utvendig leveres boligene grunnet med et strøk. Dette kan så stå en stund før man selv må male huset utvendig etter man i samråd er enig med naboen om en farge.

Garderobe/Bad

Baderomsinnredningen og speil m/lysarmaturer leveres av HTH. 

Garderobeskapene (3 stk) leveres av Maxbo og er std. hvite garderobeskap

For mer informasjon, kontakt selger for å få tilsendt leveransebeskrivelse

Sanitær

Det leveres komplett sanitær installasjon. 

For mer informasjon, kontakt selger for å få tilsendt leveransebeskrivelse

Elektrisk

Det leveres komplett elektrisk installasjon iht. nye tekniske forskrifter (TEK-10), og oppfyller strenge kvalitetskriterier.

For mer informasjon, kontakt selger for å få tilsendt leveransebeskrivelse

TV/Telefon

Vi legger rør for fiberoptisk kabel inn i huset - dette inkluderer nå både TV, Internett og telefoni. For detaljer rundt dette, så kan dere ta kontakt med selger. Lokale forhold varierer, så om det ikke tilbys fiber i området så må man bli enig med selger og elektriker om en alternativ løsning

Parkering

Boligene leveres med en dobbel carport, med utvendig trapp opp til boligene. Det vil være et oppholdsområdet på carportene slik det vises på situasjonskartet. 

Fellesarealer

Se situasjonskart for evt. fellesarealer. Tomtens vegareal er som regel fellesareal, og dette kan dere få avklart ved å ta kontakt med selger.

Uteplass

Boligene vil få hver sin naturlige andel av uteområde.

Grøntområder blir opparbeidet med stedlige masser.

Nærmiljø

Lerstadbakken er som kjent nært Sentrum, Moa og Sykehuset, og ligger i den mest attraktive sonen i hele kommunen. Både skole, barnehage, busstopp og butikker er bare noen få minutters gange unna.

Øvrig

Det tredje "soverommet" (bod bak kjøkken/stue) oppfyller alle krav til et soverom, men betegnes som bod pga. kommunens krav om bodplass i en bolig. Endelig bruk er opp til kjøper selv, så dette rommet innredes også som et fullverdig soverom. 

I tillegg til kjøpesum kommer det 50.000,- i omkostninger.