Tomannsboliger Leine

På Leinøya i Herøy kommune skal det nå bygges 2 innholdsrike tomannsboliger med idyllisk beliggenhet med gode solforhold. Her kan du leve det gode liv med flott utsikt! 3 av 4 boliger er solgt, arbeid på tomten igangsatt.
96 m2
3
Fra kr 3 275 000,-
Balansert ventilasjon Balkong/Terrasse Barnevennlig Bredbåndstilknytning Garasje/P-plass Offentlig vann/kloakk Utsikt Turterreng

Velkommen til Leine - nært både by og natur

På Leinøya i Herøy kommune skal det nå bygges 2 innholdsrike tomannsboliger med garasje og nøkkelferdig leveranse. 

Boligene har idyllisk beliggenhet med gode solforhold, her kan du leve det gode liv med flott utsikt! Området er rolig og barnevennlig, rett i nærheten finner du turmuligheter både i fjæra og fjellet. Leinøya har både barneskole og barnehage, Herøy kommune har i tillegg god dekning med flere barnehager, barneskoler og ungdomsskoler. Fosnavåg som er administrasjonssenter i Herøy ligge 10 minutter unna med bil og tilbyr både butikker, servicetilbud, restauranter og arbeidsplasser.

På Leine bor du nært både by og natur, med kort avstand til arbeidsmarkedet i kommunen.

AdobeStock_79000137.jpeg

Leinøya har et flott fjordlandskap med gode vilkår for fiske og friluftsliv. Øya er omkranset av snaufjell og topper med fantastisk utsyn -her ligger alt til rette for et aktivt friluftsliv året rundt. Leinehornet er den høyeste toppen på Leinøya, her har du god utsikt mot de andre øyene i Herøy. Du har også utsikt mot Ulsteinvik og fjellene i Ulstein kommune.

Innholdsrik bolig

Vindfanget i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe under trappen, vaskerommet er praktisk plassert ved inngangspartiet. I denne etasjen finner du også 2 soverom og bad. I 2. etasje er det lyst og trivelig med åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til sydvendt terrasse. Etasjen har også et soverom. Sportsboden er innerst i garasjen, her er det god plass til sesongutstyr som sykler og ski.

Nøkkelferdig med god standard 

8594_01.jpg

Boligene er gjennomtenkte med praktiske planløsninger og god standard. Ønsker du likevel å sette ditt personlige preg på boligen tilbyr vi en rekke tilvalg og muligheter.  

Kort om boligene:

  • Plank laminat i alle tørre boligrom
  • Ferdigbehandlede MDF plater i alle rom på vegg 
  • Kvalitetskjøkken fra HTH  
  • Bad leveres flislagt varmekabel og HTH baderomsinnredning
  • Åpen og lys hvitmalt trapp i furu med eiketoning trinn  
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning 
  • Sentralstøvsuger
Henter innhold...

Seksjoner

VIS: Bygg 1 og 2
Leilighetsnr Soverom BRA Kjøpesum Status
Seksjon-1 3 96 Solgt
Seksjon-2 3 96 Solgt
Seksjon-3 3 96 Solgt
Seksjon-4 3 96 Solgt