Følelsen av å eie noe eget, kunne bestemme selv og leve ut dine drømmer - den må du kjenne på!

Vi som jobber her

Yvonne Dolmen

Salgssjef EAT

Yvonne er vår salgssjef. Hun selger Lampholmen Premium eneboliger til kunder med egen tomt. Yvonne har lang og bred erfaring fra bransjen og har solgt over 400 eneboliger iløpet av sin tid. Yvonne bygget i 2017 sitt eget hus så i tillegg til å ha kunnskap fra selgersiden har Yvonne også god kunnskap fra kundesiden og sammen mener vi at den kunnskapen dynamitt!

Michel Tollås

Byggmester og arealutvikler

Michel er vår byggmester og arealutvikler. Michel startet Lampholmen i år 2000 og har gjennom 20 år bygget over 400 boliger. Han er et fyrverkeri av en person og han brenner for å skape gode boliger og boligprosjekter. Han brenner for at alle skal ha mulighet til å eie sin egen bolig, så det skjer i blant at han selger...

Astri Skeide

Daglig leder/ økonomisjef

Astri er vår dyktige og strukturerte daglig leder. Astri har alltid orden i sysakene og sørger for at alt blir gjort i lov og orden. Astri har jobbet i Lampholmen i 10 år og er en kraft å stole på!

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt 385 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med en solid og sunn økonomi. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder. 

Kjøper du bolig hos oss blir du ivaretatt gjennom hele prosessen, og får overlevert en ny funksjonell bolig du kan være stolt av.