Følelsen av å eie noe eget, kunne bestemme selv og leve ut dine drømmer - den må du kjenne på!

Vi som jobber her

Yvonne Dolmen

Salgssjef

Yvonne er vår salgssjef og hun har 20 års erfaring fra bransjen! Ta kontakt med henne for stort og smått

Michel Tollås

Byggmester og arealutvikler

Michel er vår byggmester og arealutvikler. Michel startet Lampholmen i år 2000 og har gjennom 20 år bygget over 600 boliger. Han er et fyrverkeri av en person og han brenner for å skape gode boliger og boligprosjekter. Han brenner for at alle skal ha mulighet til å eie sin egen bolig.

Astri Skeide

Daglig leder/ økonomisjef

Astri er vår dyktige og strukturerte daglig leder. Astri har alltid orden i sysakene og sørger for at alt blir gjort i lov og orden. Astri har jobbet i Lampholmen i 10 år og er en kraft å stole på!

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt 385 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med en solid og sunn økonomi. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder. 

Kjøper du bolig hos oss blir du ivaretatt gjennom hele prosessen, og får overlevert en ny funksjonell bolig du kan være stolt av.