Våre eneboliger leveres nøkkelferdig med gode kvaliteter. Med det mener vi at en premium enebolig fra Lampholmen leveres med gjennomgående god standard og tidsriktige smakfulle materialvalg. Materialene vi bruker er enten vedlikeholdsfrie eller lettstelte, noe som kan være praktisk i en travel hverdag. 

Noen av kvalitetene i våre boliger er royalimpregnert kledning, vinduer i PVC eller aluminium, enstavs eikelaminat som tåler hverdagen og innvendige trapper med lyse lekre eiketrinn. Innvendige vegger er sparklet og malt med listefrie overganger for en ekstra fin finish!  På badet kan du også forvente god standard på materialer og utstyr. Varmekabel, flislagte gulv og vegger, vegghengte toalett og flotte baderomsmøbler hører med. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer og er av høy kvalitet. 

Ventilasjonssystem med varmegjenvinning sørger for et optimalt inneklima med ren og frisk luft til enhver tid, sentral- støvsuger forenkler renholdet og bidrar også til innemiljøet. Dette beskriver bare noen av kvalitetene du kan forvente av en Lampholmen Premium enebolig. For hver enkelt bolig så har vi en spesifikk leveransebeskrivelse som gjelder, denne kan du få tilsendt ved å henvende deg til oss. Før kontraktinngåelse utarbeider vi også et Romskjema som beskriver hva som leveres, rom for rom. Det blir gjerne en kombinasjon av vår standard leveranse og våre kunders ønsker. Det er alltid mulighet for en rekke tilvalg og personlige tilpasninger slik at du kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem.

På denne måten blir det tydelig, transparent og trygt for deg som kunde. Denne tydeligheten kombinert med at vi har ferdigstilt over 400 boliger på Sunnmøre de siste 20 årene, gjør at du kan handle med Lampholmen med trygghet. Kjøper du bolig hos oss blir du ivaretatt gjennom hele prosessen, og får overlevert en ny funksjonell bolig du kan være stolt av.

Artikler

Sak i Bymagasinet

Huskatalog

Bygge hus? Her er sjekklista