Teams FAQ

Hjelp til å komme i gang med Teams / digitalt møte med Lampholmen eller en av våre andre selskaper.

Teams - kom i gang med digitale møter

Vi ønsker å hjelpe deg med å komme i gang med digitale møter med oss. Dette gjør hele prosessen med å kjøpe hus langt mer tilgjengelig enn den har vært tidligere. Er dette nytt for deg? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg i gang.

Er det din første gang på Teams? Da anbefaler vi at du tar en titt på Microsofts Teams-demo før du fortsetter. Den gir deg et overblikk over hvordan du enkelt kan komme i gang med dette. 

Teams demo - bli kjent med hvordan det fungerer

1. Man kan benytte seg av Microsoft Teams på dataen (Windows, Mac, Linux og Chrome), mobil (iOS / Android) eller iPad (iOS / Android) - så sørg for at du har programvaren og en microsoftbruker, som forsåvidt er gratis. 

Last ned Microsoft Teams her

2. Om du har avtalt et møte med oss, så vil du ha fått en møteinnkalling sendt til din epost adresse. 
Det vil ligne bildet under:

Her kan du koble deg på gjennom å ringe inn telefonnummeret som står i eposten, koble deg opp direkte med mobilen, padden eller dataen ved å klikke på linken/overskriften "Bli med i Microsoft Teams-møte". Den videresender deg direkte til det digitale møtet, hvor du etter kort tid vil komme inn til avtalt tid.

3. Kom gjerne 5 minutter for tidlig, for å se at all teknologi ønsker deg vel - og at alt kan gå som planlagt.  

4. Om du har problemer eller trenger noe veiledning, ring Mads direkte på 469 86 400, så skal vi sikkert få deg på før du vet ordet av det. 

5. Om du er usikker / utrygg på hvordan det hele fungerer, så har Microsoft laget til en liten demo av produktet, som du kan ta en titt på her:

Teams demo - bli kjent med hvordan det fungerer

Utover dette, så er fordelen med et teamsmøte at man kan sende ut møteagenda, ha referat og at vi alle deler informasjon så åpent som mulig. All skriftlig kommunikasjon under møtet vil bli arkivert, slik man senere kan gå tilbake. Vi har også som mål at de på sikt vil bli tatt opp, men jobber fortsatt med å bli godt nok kjent med programvaren og evt. personvernhensyn vi må tenke på ifbm. dette.