Tomannsbolig i Tennfjorden

Moderne tomannsbolig med høy standard, tre soverom, og gode sol- og utsiktsforhold
92 m2
3
Fra kr 2 600 000,-
Balansert ventilasjon Gjesteparkering To parkeringsplasser Hage Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Turterreng Utsikt Sentralt

Overflater

Hvordan overflatene fremstår er viktig når man skal flytte i en ny bolig, og ønsker å sette sitt personlige preg på det. Her har vi listet opp hvordan overflatene leveres i alle rom, og for ytterligere spørsmål er det bare å ta kontakt med selger.

Det er enkelt å tilpasse gulv, vegger, kjøkken, bad og himling på dette tidspunktet, så snakk med oss for å hør hva som er mulig.

Gulv
Enstavs eikeparkett på alle tørre rom
Akropolis Light Grey 20x40 på bad og vaskerom
Støpt betongplate i utebod

Vegg
Ferdigmalte gipsvegger - farge og finish kan man avtale med malermester
Akropolis Light Grey 20x40 på bad, og kantflis på vaskerom

Himling
Gips i tak på alle tørre rom
Gips med våtromsbestandig maling på bad

Tomt og nærområde

Med beliggenhet sentralt i Tennfjord, med kort veg til sentrale funksjoner som butikk, post, bensinstasjon, treningssenter, skole og barnehage, er det ingen tvil om at Trolldalen er et attraktivt område å bosette seg i.  Feltet er orientert mot vest, som gir veldig gode sol- og utsiktsforhold. 

Det er en romslig tomt, med store uteområder for begge leilighetene, hvorav den ene også får en veldig fin sydvendt hageflekk.

Fremdrift og ferdigstillelse

Boligen er godkjent i kommunen, og arbeidet på tomten vil bli påbegynt rett over fellesferien. Det må påregnes 8-9 mnd fra oppstart grunnarbeid til boligen er klar til innflytting. For en mer konkret og nøyaktig fremdriftsplan, ta kontakt med oss. 

H2
Henter innhold...

Boligvelger

VIS: Bygg 1
Leilighetsnr Soverom BRA Kjøpesum Status
Seksjon-1 3 92 2 600 000 Solgt
Seksjon-2 3 92 2 650 000 Solgt