Innflyttningsklar tomannsbolig i Tennfjorden! Må sees!

Innflyttningsklar! Boligen er bygget i moderne utførelse med gipsvegger som er malt i klassisk hvit. Det er listefritt mellom tak og himling og listefrie vinduer. Kjøkkenet er levert av kvalitetsleverandøren Sigdal Kjøkken.
90 m2
3
Fra kr 3 250 000,-
1 sydvendt leilighet med gode sol- og utsiktsforhold til salgs.
Gipsvegger sparklet og malt i klassisk hvit Listefrie vinduer Listefritt mellom tak og vinduer Turterreng Utsikt Sentralt


Huset er nå innflyttningsklart og klar for overtagelse. Vi holder fortløpende visninger- ta kontakt med prosjektansvalig Yvonne på yvonne@lampholmen.no for å avtale tidspunkt!

Boligen leveres med gode kvaliteter, alle veggene er malt i jotuns klassiske hvit og det er listefritt mellom tak og himling og listefrie vinduer. Dette gir en flott og moderne finish! Kjøkkenet og baderomsinnredning er levert av Sigdal og er av god kvalitet.  Dette er en kjempeflott og moderne bolig!ROM FOR Å LEVE

Untitled-17.jpg

I Trolldalen har vi bygget et godt nabolag med over 50 ferdigstilte boliger. Småbarnsfamilier, enslige, studenter og eldre bor idag sammen i skjønn harmoni med nærhet til sjø, lekeplasser, idrettsarena, matbutikker og fjell. 

I Trolldalen i Tennfjord er du ikke langt unna. En plass som føles skjermet, hvor du kan fiske din egen middag og gå tur rett utenfor døra i storslåtte omgivelser samtidig som du er 20 minutter unna Moa og 30 min unna Ålesund sentrum.  Et godt sted å bo og rom for å leve.


Tomt og nærområde

Untitled-12.jpg

Med beliggenhet sentralt i Tennfjord, med kort veg til sentrale funksjoner som butikk, post, bensinstasjon, treningssenter, skole og barnehage, er det ingen tvil om at Trolldalen er et attraktivt område å bosette seg i. Feltet er orientert mot vest, som gir veldig gode sol- og utsiktsforhold. Tomten ligger i et helt nytt og snart utbygd nabolag. I nærområdet er det stor aktivitet med både utbyggingen av Haram kommunes Omsorgsarena, som ligger tilknyttet feltet, samt butikkene som etableres opp på Eidet gir det kort veg til flere gode tilbud for de som bor i Trolldalen.

Beskrivelse

Boligen oppføres iht. teknisk forskrift (TEK-17) og de kvalitetskriterier som stilles. For mer informasjon og detaljert informasjon, ta kontakt for å få tilsendt detaljert leveransebeskrivelse. De innholdsrike tomannsboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom, terrasse og egen hage. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en splitter ny bolig.
1.etasje:
-2 soverom
-entre
-bad
-vaskerom/bod
-sportsbod

2. etasje:
-Åpen stue / kjøkkenløsning
-soverom/gjesterom/kontor
-wc
-veranda

Overflater

Untitled-16.jpg

Gulv Flott eikelaminat på alle tørre rom 

Flis Fliser på vegger og gulv på baderom

Vegg Gipsvegger sparklet og malt i jotuns klassiske hvit. Listefrie overganger mellom tak og himling. Listefrie vinduer. 

Kjøkken Kjøkken er levert av Sigdal.

Se annonse på FINN.no

Klikk på lenken her for å se virtuell visning av en lignende bolig.


https://my.matterport.com/show...


H2
Henter innhold...

Lasting av boligvelger feilet

Henter innhold...

Boligvelger

VIS: Bygg 2
Leilighetsnr Soverom BRA P-Rom Kjøpesum Status
Bygg 2, Leilighet Nord 3 90 87 3 250 000 Ledig

Ta kontakt for mer info

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.