Funkishus på Blindheimshaugen

Tre svært innholdsrike funkishus med enkle linjer, og spennende detaljer på flott utsiktstomt! Dette er tre funkishus som dekker ulike behov. Spar flere tusen i måneden med husbankfinansiering!
189 m2
4-5
Fra kr 7 800 000,-
Moderne og nøkkelferdige funkishus med høy standard!
Nydelig utsikt Husbankfinansiering 3-5 soverom Gipsvegger, sparklet og malt Høy standard Balansert ventilasjon Carport/Garasje

VELKOMMEN TIL BLINDHEIMSHAUGEN

Vi er stolte av å presentere disse fire svært innholdsrike funkishusene på en nydelig utsiktstomt på Blindheim. Alle boligene er godkjent for husbankfinansiering. Én av boligene ble solgt allerede før salgsstart! 

Her er det god plass til hele familien og endring på planløsning er fullt mulig for å tilpasse huset etter deres behov.

Areal på de forskjellige husene er som følger:

Hus 2: 108 kvm BRA

Hus 3: 202 kvm BRA

Hus 4: 189 kvm BRA

Priser på husene:

Hus 2: 7 800 000,- + omk.

Hus 3: 10 945 000,- + omk.

Hus 4: 9 550 000,- + omk.


Husbankfinansiering

Alle boligene på Blindheimshaugen er godkjent for husbankfinansiering, noe som sikrer deg markedets desidert laveste rente - per 08.07.2023: 3,086%. For disse boligene kan du spare fra 6 200,- til 8 600,- i mnd. med den lave Husbank-renten, sammenlignet med boliglån i vanlig bank. Her kan du lese mer om hva "husbankfinansiering" betyr for deg. Husbanken tilbyr også avdragsfrihet i inntil 8 år.

Området

Boligene ligger sentralt til på Blindheim, bare en kort spasertur unna Spar Blindheim, Blindheim ungdomsskole, Blindheim barneskole, barnehage, og idrettsanlegg. Stien opp til nydelige Høgkubben (450 moh.) ligger bare noen hundre meter fra boligene. Denne turen er en favoritt blant Ålesundere, og på toppen kan du nyte en fantastisk utsikt til Sunnmørsalpene.

Området er meget familievennlig, med et rolig og sosialt nabolag. Her kan du sikre en trygg og god oppvekst for barna, som kan løpe fritt ute i gatene og hagen uten noen bekymring.

Leveransen

Alle Lampholmens boliger blir levert nøkkelferdige og vi har over 20 års erfaring med å bygge hus som leveres nøkkelferdig. Et nøkkelferdig hus er et hus som leveres klar til innflytting og Lampholmen har ansvaret for å utføre arbeid som avtalt. Det betyr at du kan ikke trenger å være involvert i prosessen og kan vente til huset er helt ferdig og flytte rett inn ved overtagelse. Om du ønsker å være involvert og gjøre endringer og tilvalg, er det også selvsagt muli

Overflater

Vegger og tak i alle rom, bortsett fra bad, blir levert med gipsvegger som er sparklet og malt. Du kan selv velge farge på vegger. Det er listefri overganger mellom vegger og tak for en fin og moderne finish!

Gulv

Gulvet i alle rom, bortsett fra på bad, er et eikelaminatgulv som tåler hverdagen. Typen er Kronotex, Mammut Oak Beige. Om du ønsker et parkettgulv så tilbyr vi også en type parkettgulv uten tillegg i pris. Vi ser at de fleste av våre kunder velger et laminatgulv, da det er nesten vedlikeholdsfritt, det holder seg fint i lang tid og er enkelt å vaske, samt at det tåler hverdagsbruk, med barn og dyr og du trenger ikke være redd for å få hakk eller flekker på gulvet!

Kjøkken

Du får 100.000 å handle kjøkken for. Kjøkken tegnes hos vår kjøkkenleverandør, HTH, slik du kan sette ditt preg på kjøkkenet og få god hjelp til å ta valg som passer dine behov.

Bad

Badet leveres med varmekabler og grå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Det er vegghengt toalett, baderomsinnredning med to skuffer og vask fra HTH og speil med lys over vasken. I taket er det gipsplater, sparklet og malt. Det leveres spotter i taket.

Vaskerom

Det leveres opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på vaskerom.Her finner du også varmtvannstank. Det leveres fliser på gulv og gips, sparklet og malt, på vegger og tak.

WC

Der tegning viser WC leveres samme gulv som resten av boligen og gips på vegger og tak. Det leveres vegghengt toalett og vask.

Innvendige dører

Innerdører leveres som hvite glatte dører med låskasse, vrider og hvite karmer.

Inngangsdør

Inngangsdør leveres med dørblad m/glass og karm, livsløpsterskel, sylinderlås og vrider.

Trapp

Trapp leveres i furu, fabrikkmalt i hvit. Trinn i eik og nødvendig rekkverk og håndlist på vegg. Hvite spiler. Trapp leveres som åpen trapp.

Utvendig kledning

Utvendig kledning som dobbeltfalset kledning med spor. Denne leveres grunnet med mellomstrøk i grå farge.

Vinduer

Vinduer leveres som ferdigbehandlede trevinduer med lavenergiglass. Sorte ute og hvite innvendig.

Ventilasjon

Det leveres komplett ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning som sørger for et optimalt inneklima med ren og frisk luft til enhver tid.

Carport/Garasje

Det leveres carport eller garasje slik tegninger viser.

Bod

Sportsboden leveres uisloert med synlige stenderverk og ubehandlede overflater.

Tilvalg og endringer

Det er alltid mulig å gjøre både endringer på planløsning og tilvalg/oppgraderinger om ønskelig. Det vil komme kostnader knyttet til tilvalg og endringer. Ta kontakt med oss for å snakke om dette.

Om Lampholmen

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt 600 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med en solid og sunn økonomi. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder. 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig

Begrepet nøkkelferdig brukes om nybygg som leveres innflyttingsklart! Ved overtagelse er huset helt klart og du kan flytte rett inn. Ingen vegger skal males, ingen kjøkken skal monteres og ingen lister skal legges- den jobben har nemlig vi gjort for deg! Å flytte inn i en splitter ny bolig er en følelse du må kjenne på!

Alt er nytt

Det er ingen som har dusjet i dusjen, det er ingen som har hatt maten sin i kjøleskapet! Rør og alt det elektrisk er helt splitter nytt! Ingen merkelige lukter eller fuktskader som dukker opp.

Sett ditt personlige preg på boligen

Du kan selv velge farger, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, fliser, gulv, lister osv. Om du vil gjøre endringer på planløsningen kan det i de aller fleste tilfeller også være mulig. Det vil være moderne løsninger og god standard.

Garanti 

Ved kjøp av nybygg hos Lampholmen har du 5 års reklamasjonsrett og garanti på boligen. 1  år etter du har flyttet inn kommer vi i tillegg på ett års befaring for å sjekke at alt er i orden med din nye bolig.  Eventuelle feil som avdekkes her vil bli rettet opp i.

Begrepet "Kjøpes som den er" er ikke gjeldene

Vi forholder oss til strenge krav og forskrifter når nye boliger bygges. Det er god ventilasjon, bedre isolasjon, høyere krav til brannsikkerhet og bedre energifordeling! Du får også en detaljert leveransebeskrivelser før signering av kontrakt slik det er trygt og forutsigbart for deg som kunde å vite hva du faktisk får levert. 

Ingen oppussing

Ved kjøp av nybygg så trenger du ikke tenke på oppussing eller vedlikehold på mange,mange år. Å bekymre seg for ubehagelige overraskelser som kan dukke opp i eldre bygg trenger du ikke å tenke på ved kjøp av nybygg.

Meld interesse for dette prosjektet

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Boligprosjektkart og kontaktperson

Kontakt

Mads Tollås Nation
Selger
Mobil: 469 86 400 mads@lampholmen.no

3 siste artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Hva er husbankfinansiering

Byggeprosessen fra A-Å