Våre hustyper

VIS: Alle Premium Klassisk Byggfag HUS

Lampholmen P150

150 m2
3-5
Innholdsrik funkishus med stramme linjer og spennende variasjon i materialvalg. Store vindusflater sørger for mye lys og gir en god romfølelse.

Lampholmen P160

160 m2
3-4
Moderne og praktis funkisbolig med stor terrasse !

Lampholmen P200

200 m2
4-5
Moderne funkishus med integrert carport, overbygd inngangsparti og stor takterrasse. I 1. etasje kan barn og ungdom regjere med eget bad og kjellerstue

Lampholmen P212

212 m2
4
Svært innholdsrik funkisbolig med enkle linjer, og spennende detaljer! Her er det god plass til hele familien.

Lampholmen P227

227 m2
3-4
Moderne funkishus med parkering integrert i boligen. Over carporten har boligen en stor overbygd terrasse som gir deg muligheten til å benytte uterommet hele året.

Lampholmen P255

255 m2
4-5
Enebolig i spennende design! Store vindusflater og skrå himling gir god romfølelse og et moderne tidsriktig uttrykk. Et funkishus mange drømmer om!

Lampholmen P256

256 m2
3-4
Innholdsrik funkishus med enkle linjer, og spennende detaljer! Variert takhøyde gjør at denne boligen får sitt unike preg. Store vindusflater gir mye lys og en god romfølelse.

Lampholmen P257

257 m2
4
Moderne funkishus med carport, store vindusflater og fantastisk takterrasse! For skrå tomt, kan tilpasses flat tomt.

Lampholmen P327

327 m2
4
Vår største bolig! Med et bruksareal på hele 327 kvm er dette boligen til deg som ønsker ekstra stor plass. Her er det god plass til hele familien.

Lampholmen P137

137 m2
4
Moderne og praktisk funkisbolig med bruksareal på 137 kvm. Boligen har 4 soverom og flere muligheter for tilpasninger.

Lampholmen K3

148 m2
3 - 4
Moderne enebolig på 148m2. Med stor veranda og integrert dobbel carport.

Lampholmen K1

115 m2
3 - 5
Eneboliger med livsløpsstandard, carport og opptil 5 soverom.

Lampholmen A1

131 m2
3 - 6
Tradisjonell enebolig med en godt utnyttet planløsning gir rom til opptil 6 soverom

Lampholmen A2

271 m2
3 - 8

Hus 01

248 m2
4
Dette moderne huset byr på romslige løsninger, integrert dobbelgarasje og stor terrasse. Huset har store vindusflater og er perfekt for deg som ønsker mye naturlig lys.

Hus 02

140 m2
3
Ønsker du å kunne møte alderdommen i det samme huset som barna vokste opp i? Her bor du på én flate i et tidløst arkitekttegnet hus. Med store vindu kan du nyte både soloppgang og solned- gang. Ute kan du grille under tak. Huset egner seg også fint som hytte.

Hus 03

280 m2
5
Her møtes moderne og klassisk arkitektur. Huset har et helt eget uttrykk og inneholder en privat sone med hovedsoverom, bad og garderobe. Fra spisestuen kan du se helt opp til mønet og loftstuen.

Hus 04

244 m2
3
Ønsk gjestene velkommen i en lys og åpen entré. Det moderne huset har store vindusflater og inneholder integrert garasje.

Hus 05

240 m2
4
Drømmer du om et spennende trappehus og god plass? Dette moderne huset har flere ulike høyder, tre stuer og en stor takterrasse. Vinduene sørger for at lyset kommer til nesten uansett hvor du står i huset.

Hus 06

153 m2
3
Her får du alt på én flate. Med skråtak kan du nyte ekstra etasjehøyde i nesten alle rom. Huset har flere spennende takformer og hems. Huset egner seg også fint som hytte.

Hus 07

301 m2
5
Dette er huset for deg som drømmer om en romslig og moderne bolig. Hovedsoverommet har en egen privat sone med garderobe og bad. Hovedplanet har ekstra etasjehøyde og morgenkaffen kan du nyte på den store terrassen.

Hus 08

243 m2
5
Et moderne hus med livsløpsstandard på hovedplan. Her skal du ikke mangle plass og hovedsoverommet er utstyrt med egen privat garderobe og bad. Hovedplanet har ekstra etasjehøyde og stor overdekt altan.

Hus 09

261 m2
4
Et moderne hus med treverk som mykner designet. Det lyse huset har en åpen stue– og kjøkkenløsning med definerte soner og ekstra etasjehøyde på hovedplan. Soverommet har en privat sone med garderobe og bad. I tillegg får du både takterrasse og terrasse over en dobbel garasje.

Hus 10

260 m2
4
Her kan du nyte utsikten fra de store vindusflatene eller fra terrassen over dobbelgarasjen. Hele hovedplanet har ekstra etasjehøyde og hovedsoverommet har en egen privat sone med garderobe og bad. Huset har en åpen stue– og kjøkkenløsning med definerte soner.

Hus 11

222 m2
4
Dette huset har en spennende kombinasjon av varme og minimalistiske materialer. Store vinduer sørger for mye naturlig lys og de definerte sonene i kjøkken og stue gir en smart åpen løsning.

Hus 12

275 m2
4
Kombinasjonen av mur og tre sørger for et moderne, men lunt uttrykk. Over den doble garasjen har du en romslig terrasse som inviterer til fine sommerdager. Huset har åpen stue– og kjøkkenløsning og hovedsoverommet har egen privat sone med garderobe og bad.

Hus 13

317 m2
4
Dette moderne huset har et spennende pulttak. Kombinasjonen av mur og tre sørger for et tidløst preg. Huset har gode terrasser med utgang fra stue og kjøkken. Leiligheten i underetasjen har to soverom.

Hus 14

140 m2
3
Drømmer du om saltak og en kombinasjon av moderne og klassisk arkitektur? De store vinduene sørger for mye naturlig lys. På hovedplan kan du nyte utsikten fra den åpne stue– og kjøkkenløsningen. Huset egner seg også fint som hytte og flermannshus.

Hus 15

223 m2
4
Dette minimalistiske huset fungerer like godt ved havet, som i høyden. Du kan velge og vrake i både stuer og uteplasser. Store vindusflater slipper inn mye lys og hovedsoverommet har en egen privat sone med garderobe og bad.

Hus 16

118 m2
3
Et kompakt og stilfullt hus med overdekte uteplasser og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Huset egner seg også fint som flermannshus.

Hus 17

199 m2
4
Kombinasjonen av ulike takformer gjør dette huset ekstra spennende. Den ekstra etasjehøyden merkes godt på hovedplan, hvor du også har trapp til hems med utgang til takterrassen. Huset har integrert carport og utebod. Huset fungerer også fint som flermannshus.

Hus 18

143 m2
3
Dette sjarmerende huset fungerer ekstra godt på små tomter. Nyt ekstra etasjehøyde og møtet mellom moderne og klassisk arkitektur. Huset har åpen stue– og kjøkkenløsning. Huset egner seg også fint som flermannshus.

Hus 19

89 m2
2
Et kompakt hus med tilgang til alt på én flate og livsløpsstandard. Store vinduer sørger for mye naturlig lys. Huset egner seg også fint som hytte og flermannshus.

Hus 20

117 m2
3
Et kompakt hus med spennende arkitektur. Her kan du nyte ekstra etasjehøyde og tilgang til alt på én flate med livsløpsstandard. Huset har en åpen stue– og kjøkkenløsning. Huset egner seg også fint som hytte og flermannshus.

Hus 21

293 m2
4
Drømmer du om et klassisk hus med herskapelige vindu? Da er dette huset for deg. Hovedsoverommet har utgang til en egen privat altan. Huset har en egen leilighet i underetasjen med ett soverom.

Hus 22

150 m2
4
Franske vinduer møter tradisjonell arkitektur. Dette kompakte og innholdsrike huset har også mulighet for livsløpsstandard. Nyt det fine lysspillet fra takvinduene. Huset egner seg også fint som hytte.

Hus 23

219 m2
5
Dette herskapelige huset har flere spennende romløsninger. Hovedsoverommet har egen privat sone med garderobe og bad. Det er mulighet for livsløpsstandard på hovedplan.

Hus 24

200 m2
4
Et klassisk hus med arker i front. Disse skaper fine lysforhold i soverommene og sørger for et harmonisk uttrykk i front. Nyt et romslig bad med spennende planløsning og en åpen stue– og kjøkkenløsning.
Lampholmens boligprosjekter
Bolig til salgs Kommende prosjekter Ferdigstilte prosjekter