Villa Nørve - 1 igjen!

Sjelden mulighet til å sikre deg en splitter ny og flott bolig på ærverdige Nørve med høy standard og nøkkelferdig leveranse. Spar 72 000,- i året med husbankfinansiering! Mulighet for tilpasninger.
150 m2
4
Fra kr 7 990 000,-
Ny klassisk enebolig med høy standard på ærverdige Nørve. Spar 72 000,- i året med husbankfinansiering!
Balansert ventilasjon Gjesteparkering Husbankfinansiering To parkeringsplasser Hage Balkong/terrasse Bredbåndstilknytning Turterreng Utsikt Sentralt

VELKOMMEN TIL VILLA NØRVE

På ærverdige Nørve, blant tradisjonsrike eneboliger, bygger vi tre nye boliger som hensyntar Nørves arkitektoniske utforming, men med en moderne standard. To av boligene er solgt, så det er kun 1 igjen! Dette blir et prosjekt utenom det vanlige og byggingen av to av boligene er godt i gang. Å kunne bo i en splitter ny enebolig på Nørve, uten å tenke på uforutsette utgifter med tanke på oppussing, råte og andre problemstillinger som kan dukke opp ved kjøp av eldre boliger, er sjelden vare. Boligene leveres nøkkelferdig med høy standard og tidsriktig materialvalg. Boligene er svært innholdsrike med store soverom, eget vaskerom, stort kjøkken og praktisk inngangsparti. Her har du muligheten til å skreddersy din egen bolig og skape ditt drømmehjem i en av byens mest attraktive områder. Boligene er svært innholdsrike og har prima beliggenhet, med nærhet til fjell, sjø og Ålesund sentrum. Planløsningen er veldig god og praktisk, med blant annet vaskerom, gode oppbevaringsmuligheter, store soverom, walk in closet og kjøkken med mulighet for kjøkkenøy for den sosiale familien. Lukk øynene og se for deg følelsen av å flytte inn i et splitter nytt hjem.. Et trygt og forutsigbart kjøp i byens mest attraktive områder! 


Vi har nå en  ledig bolig, nemlig Villa Nord. Boligen er 150 kvm, med carport, terrasse, hage og de leveres nøkkelferdig med høy standard. Denne boligen vil ligge høyere i terrenget enn boligene i front og du vil få flott utsikt fra verandaen.

Den siste boligen er godkjent for husbankfinansiering, noe som sikrer deg markedets desidert laveste rente - per 06.05.2023: 2,75%. Du kan spare inntil 72 000,- i året med den lave Husbank-renten, sammenlignet med boliglån i vanlig bank. Her kan du lese mer om hva "husbankfinansiering" betyr for deg.

NØRVE Å bo i Villa Nørve betyr kort vei til Ålesund sentrum, skoler, barnehager, dagligvareforretninger, sjø og turstier noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. Tomten har sydvendt beliggenhet med nydelig utsikt over fjord og fjell.

SENTRALT Ålesund sentrum ligger bare minutter unna - her finner du flere varehus, treningssenter, svømmehall, kino, og en rekke butikker. Moa kjøpesenter ligger knappe 10 minutter unna med bil. Voldsdalsberga, med flotte strender, ligger 10 minutters gange unna og Aksla, som er et strålende utgangspunkt for flotte turer, ligger bare en svipptur unna.


Husbankfinansiering

Det foreligger godkjent husbankfinansiering for den siste eneboligen. Husbanklån gir deg meget gunstige lånevilkår med 2,75% i flytende rente per 06.05.2023. Husbanken tilbyr også avdragsfrihet i inntil 8 år.

Du kan spare omtrent 72 241 kroner i årlige rentekostnader og omtrent 1 806 025 kroner totalt over en 25-års nedbetalingstid ved å velge Husbanklån fremfor et vanlig boliglån for en bolig med kjøpesum på 7 600 000 kroner og 85% finansiering. Ta kontakt om du / dere har noen spørsmål om prosjektet eller finansieringsmuligheter, så vil vi raskt kunne avklare det.

Innhold:

1. etasje (78,4 kvm)

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobeløsning ved inngang og under trapp. Praktisk inngang til vaskerom med ytterlig oppbevaringsplass. 1. etasjen har to romslige soverom og en kjellerstue, som kan benyttes som soverom om ønskelig. I etasjen finner du også et fullverdig bad. 

2. etasje (71,7 kvm)

I 2. etasje er det lyst og trivelig med åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til sydvendt terrasse. Store vinduer sørger for deilig lys. I denne etasjen finner du også hovedsoverommet med tilhørende walk in closet og bad. Vi har laget tre forskjellige planløsninger for denne etasjen slik du kan se alle mulighetene du har i Villa Nørve.


Leveransen

Alle Lampholmens boliger blir levert nøkkelferdige og vi har over 20 års erfaring med å bygge hus som leveres nøkkelferdig. Et nøkkelferdig hus er et hus som leveres klar til innflytting og Lampholmen har ansvaret for å utføre arbeid som avtalt. Det betyr at du kan ikke trenger å være involvert i prosessen og kan vente til huset er helt ferdig og flytte rett inn ved overtagelse. Om du ønsker å være involvert og gjøre endringer og tilvalg, er det også selvsagt mulig. 

Overflater

Alle vegger på tørre rom leveres med gipsvegger, sparklet og malt, for en moderne finish. Du kan selv velge farge på vegger og tak. 

Gulv

Gulvet på alle tørre rom leveres som enstavs laminatgulv av typen Kronotex, Mammut Oak Beige. Dette er en lys laminat med et naturlig og slitesterkt utseende. Vi opplever at de fleste av våre kunder ønsker seg laminatgulv og ser verdien i å ha et gulv som tåler mye og trenger minimalt med vedlikehold. Flekker kan vaskes enkelt av og gulvvask blir en lek, sammenlignet med tregulv. Om det allikevel er ønskelig med parkett så tilbyr vi selvsagt dette som et tilvalg. 

Kjøkken

Vi har satt av en sum for kjøkken slik du kan tegne ditt egent kjøkken hos HTH. 

Baderom

Baderom blir levert med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Taket leveres som gipstak. Baderomsmøbler er fra HTH og har to skuffer, servant og speil med lys. Vegghengt toalett og dusj følger selvsagt med. Der tegning viser badekar, leveres badekar. 

Vaskerom

Vaskerom leveres med varmtvannstank og opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Fliser på gulv og gipsvegger, sparklet og malt, på vegger og tak. 

Parkering

Carport med tilhørende sportsbod på 5kvm og en ekstra parkeringplass.

Verdt å merke seg

 3-4 soverom

• Sentralt 

• Barnevennlig 

• Nøkkelferdig

 Høy standard

  Carport

Tomt – utvendig leveranse

3 eneboliger, Villa Nord, Villa Vest(solgt) og Villa Øst(solgt).

Uteområdet /hage leveres med stedlige masser 

Interne veier og biloppstilling leveres singlet iht. situasjonsplan

Utvendig kledning bolig leveres i hvit.

Vinduer og balkongdører leveres hvite utvendig og hvite innvendig

Balkonger leveres med trykkimpregnerte terrassebord

Rekkverk leveres iht. fasadetegning

Takrenner og nedløp i svart utførelse

Fordeler ved å kjøpe NY bolig

Begrepet nøkkelferdig brukes om nybygg som leveres innflyttingsklart! Ved overtagelse er huset helt klart og du kan flytte rett inn. Ingen vegger skal males, ingen kjøkken skal monteres og ingen lister skal legges- den jobben har nemlig vi gjort for deg! Å flytte inn i en splitter ny bolig er en følelse du må kjenne på! 

Alt er nytt!  Det er ingen som har dusjet i dusjen, det er ingen som har hatt maten sin i kjøleskapet! Rør og alt det elektrisk er helt splitter nytt! Ingen merkelige lukter eller fuktskader som dukker opp.

Kjøp av ny nybygg vil si at du kan sette ditt personlige preg på boligen!  Du kan selv velge farger, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, fliser, gulv, lister osv. Om du vil gjøre endringer på planløsningen kan det i de aller fleste tilfeller også være mulig. Det vil være moderne løsninger og god standard.

Garanti Ved kjøp av nybygg hos Lampholmen har du 5 års reklamasjonsrett og garanti på boligen. 1  år etter du har flyttet inn kommer vi i tillegg på ett års befaring for å sjekke at alt er i orden med din nye bolig.  Eventuelle feil som avdekkes her vil bli rettet opp i.

Begrepet "Kjøpes som den er" er ikke gjeldene!  Vi forholder oss til strenge krav og forskrifter når nye boliger bygges. Det er god ventilasjon, bedre isolasjon, høyere krav til brannsikkerhet og bedre energifordeling! Du får også en detaljert leveransebeskrivelser før signering av kontrakt slik det er trygt og forutsigbart for deg som kunde å vite hva du faktisk får levert. 

Oppussing Ved kjøp av nybygg så trenger du ikke tenke på oppussing eller vedlikehold på mange,mange år. Å bekymre seg for ubehagelige overraskelser som kan dukke opp i eldre bygg trenger du ikke å tenke på ved kjøp av nybygg.

LAMPHOLMEN PREMIUM BOLIG

Boligene i dette prosjektet leveres nøkkelferdig med vår premium pakke. Med det mener vi at boligene leveres med gjennomgående god standard og  tidsriktige smakfulle materialvalg. Materialene vi bruker er enten vedlikeholdsfrie eller lettstelte, noe som kan være praktisk i en travel hverdag. Om du ønsker å bo i en splitter ny enebolig på Nørve, med lite vedlikehold og høy standard- så er dette boligen for deg. Det er gjennomgående god standard i hele boligen, dette er en Premium bolig levert av Lampholmen.

Noen av kvalitetene i våre boliger er enstavs eikelaminat som tåler hverdagen og innvendige trapper med lyse lekre eiketrinn. Innvendige vegger er sparklet og malt med listefrie overganger mellom vegg og himling for en ekstra fin finish! På badet kan du også forvente god standard på materialer og utstyr. Varmekabel, flislagte gulv og vegger, vegghengte toalett og flotte baderomsmøbler hører med. Ventilasjonssystem med varmegjenvinning sørger for et optimalt inneklima med ren og frisk luft til enhver tid. Det er satt av en sum for kjøkken slik du selv kan designe ditt drømmekjøkken hos vår kjøkkenleverandør. Dette beskriver bare noen av kvalitetene du kan forvente av en Lampholmen Premium bolig. Før kontraktinngåelse utarbeider vi også et romskjema som beskriver hva som leveres, rom for rom. Det blir gjerne en kombinasjon av vår premium leveranse og våre kunders ønsker. Det er alltid mulighet for en rekke tilvalg og personlige tilpasninger slik at du kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem. På denne måten blir det tydelig, transparent og trygt for deg som kunde. Denne tydeligheten kombinert med at vi har ferdigstilt over 400 boliger på Sunnmøre de siste 20 årene, gjør at du kan handle med Lampholmen med trygghet og visshet om at dine interesser er ivaretatt.

Se finn annonsen her