Lampholmen P160

De innholdsrike eneboligene er over to plan med en meget praktisk planløsning. 3 soverom, terrasse, integrert garasje med direkte inngang til vaskerom, og egen hage. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en splitter ny bolig.
160 m2
3-4
Moderne og praktis funkisbolig med stor terrasse !

Arealbeskrivelse
1.etasje:
-3 soverom
-entre´
-bad
-vaskerom/bod
-sportsbod
-Garasje

2. etasje:
-Åpen stue / kjøkkenløsning
-soverom/gjesterom/kontor
-wc
-utgang til terrasse

BRA: 160 kvm
P-ROM: 133 kvm

Last ned huskatalogen

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ROM FOR Å LEVE

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Hva er husbankfinansiering

Byggeprosessen fra A-Å

Alle våre hus leveres nøkkelferdig. Alle våre boliger kan tilpasses dine ønsker og behov.

Leveransebeskrivelsen gjelder standard leveranse i våre Premium boliger ihht. gjeldene prisliste.

Våre boliger leveres nøkkelferdig med gode kvaliteter. Med det mener vi at en premium bolig fra Lampholmen leveres med gjennomgående god standard og med tidsriktige materialvalg. Materialene vi bruker er enten vedlikeholdsfrie eller lettstelte, noe som er praktisk i en travel hverdag.

Noen av kvalitetene i våre boliger er enstavs eikeparkett som tåler hverdagen og trapper i med eiketrinn. På badet leveres god standard på materialer og utstyr. Varmekabler, flislagte vegger og gulv, vegghengt toalett og flotte baderomsmøbler hører med. Ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning sørger for optimalt inneklima med ren g frisk luft til enhver tid. 

Det er alltid mulighet for en rekke tilvalg og personlige tilpasninger slik at du kan sette ditt preg på ditt nye hjem. Utleiedel er et eksempel på tilpasning som enkelt lar seg gjøre.

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt over 400 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med en solid og sunn økonomi. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder.