Lampholmen P200

Med sitt kvadratiske, minimalistiske uttrykk er denne boligen en favoritt for mange. Den kan enkelt tilpasses ulike tomter og finnes allerede i flere varianter og størrelser. Takterrasse er noe mange drømmer om – i denne boligen blir drøm til virkelighet!
200 m2
4-5
Moderne funkishus med integrert carport, overbygd inngangsparti og stor takterrasse. I 1. etasje kan barn og ungdom regjere med eget bad og kjellerstue

Bestill huskatalog

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ROM FOR Å LEVE

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Husbankfinansierte Boliger: Fordelene og hvordan få grunnlån

Kjøpe Nybygg: En Guide til Kjøpsprosessen

Alle våre hus leveres nøkkelferdig. Alle våre boliger kan tilpasses dine ønsker og behov.

Leveransebeskrivelsen gjelder standard leveranse i våre Premium boliger ihht. gjeldene prisliste.

Våre boliger leveres nøkkelferdig med gode kvaliteter. Med det mener vi at en premium bolig fra Lampholmen leveres med gjennomgående god standard og med tidsriktige materialvalg. Materialene vi bruker er enten vedlikeholdsfrie eller lettstelte, noe som er praktisk i en travel hverdag.

Noen av kvalitetene i våre boliger er enstavs eikeparkett som tåler hverdagen og trapper i med eiketrinn. På badet leveres god standard på materialer og utstyr. Varmekabler, flislagte vegger og gulv, vegghengt toalett og flotte baderomsmøbler hører med. Ventilasjonsanlegg med varmegjennvinning sørger for optimalt inneklima med ren g frisk luft til enhver tid. 

Det er alltid mulighet for en rekke tilvalg og personlige tilpasninger slik at du kan sette ditt preg på ditt nye hjem. Utleiedel er et eksempel på tilpasning som enkelt lar seg gjøre.

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt over 400 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med en solid og sunn økonomi. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder.