Lampholmencup 2022

Lampholmencup går av stablene 17. og 18. september 2022 på Spjekavik Stadion!

Lampholmencup er en cup for hele familien! Ta med deg nære og kjære og bli med på en fantastisk forballhelg med aktiviteter på og utenfor banen!

Bli med på fotballfest!

Lampholmen Cup er for jenter og gutter i alderen 6 – 13 år, og arrangeres 2 ganger pr sesong, en på våren og en på høsten.
Vi garanterer minimum tre kamper pr. cup, effektivt kampoppsett, felles signal for kampstart/slutt, sluttspill for J13 & G13 klassene, og selvsagt premiering til alle deltakere.

AdobeStock_390676904.jpeg

Det vil bli aktiviteter, både utendørs og innendørs, for hele familien på området under cupene, med flere kiosker og åpen kafé i klubbhuset.
Påmeldingsavgiften inkluderer klippekort til Høstcupen for alle spillere. Med det nostalgiske klippekortet får spillerne tre klipp til bruk i kioskene.
I tillegg til mye god fotball aktivitet ønsker å skape en ramme rundt dette arrangementet som man vil huske i lang tid, så vi byr på mye aktiviteter utenom kampene.

  • 62 gader Nord stiller med helikopter der hele familien kan få en spektakulær opplevelse! Nærmere pris og booking kommer!
  • E-sport klubben med tilholdssted i klubbhuset holder åpent begge dager. De tilbyr spill som FIFA, Fortnite, Forza, Roblox mm.
  • Tafjord stiller med skuddveg
  • Katta i sekken
  • Kåring av beste Fair Play lag
  • Kåring av beste heiarop under premieutdelingen

Dette er bare noen av aktivitene som vil foregå på og rundt Spjelkavik stadion!

Bli med på fotballfest for hele familien!

Artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Hva er husbankfinansiering

Byggeprosessen fra A-Å