Enebolig på flott tomt

På Skodje har vi nå 4 byggeklare eneboliger, hvorav 2 allerede er solgt. Det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Tomtene har sentral beliggenhet med gode solforhold og sørvendt beliggenhet i et rolig nabolag og i enden av en blindvei. Alle tomtene har nydelig utsikt! Her kan du leve det gode liv med naturen rett utenfor døren, kun 15 minutter fra Moa.
198 m2
4
Fra kr 6 450 000,-
Moderne enebolig med sentral beliggenhet. Gode solforhold og sørvendt beliggenhet. 15 min fra Moa!

Vår bolig, Lampholmen P198, er en arkitekttegnet og smart bolig. Her får du nyte det gode livet med en flott ute/inne følelse med stue og kjøkken i første etasje. 

  • Vaskerom
  • Loftstue
  • Fin utsikt
  • Livssløpstandard
  • Carport med sportsbod
  • Nøkkelferdig leveranse med god standard

Om du ønsker deg et annet hus eller om du har et mindre budsjett-men ønsker enebolig på Jensplassen- ta kontakt med oss og vi kan sammen se på hva vi får til.

Følgende er med i standardleveransen

- Kjøkkeninnreiing fra HTH
- Baderomsinnreiing frå HTH
- Garderobeskap på soverom
- Varmekabler i gulv på bad
- Balansert ventilasjon
- Rør i rør systemFordeler med å kjøpe helt ny bolig fra Lampholmen

-5 års garanti
-Nøkkelferdig leveranse
-Du kan gjøre endringer og tilvalg som passer deg og dine underveis
-Trenger ikke tenke på vedlikehold eller oppussing på mange år
-Fastpris - ingen budrunde 
-God ventilasjon sørger for varmegjennvinning og godt inneklima
-Du kan planlegge ditt nye hjem og ta gode valg underveis før innflytting
-Husene har moderne standard og TEK17

Arealbeskrivelse

BRA: 198.4 kvm
P-ROM: 163,4
Antall etasjer: 2 

Beskrivelse av etasjer: 

Første etasje inneholder romslig inngangsparti med eget garderoberom, vaskerom, bad, soverom/kontor, kjøkken og stue. Direkte utgang til hage fra stue. 

Andre etasje inneholder tre soverom, bad, walk in closet, gang, teknisk rom og stor loftstuestue. 

Innhold

Boligen har 4 soverom, 2 bad, ett vaskerom, carport, teknisk rom, walk-in closet i forbindelse med hovedsoverom, garderoberom i inngangsparti og utvendig sportsbod.

Skodje

Lundbøen ligger i Skodje kommune som har hatt en svært sterk vekst siste årene, den sentrale plasseringen gjør at Skodje har blitt en attraktiv plass å bosette seg. Her bor du nært både by og natur med kort avstand til arbeidsmarkedet både i og rundt kommunen. Kommunen har god dekning med flere barnehager, barneskoler og ungdomsskole i tillegg til private barnehager og skoler. Det viktige knutepunktet Digernes er få minutter unna med bil og tilbyr både butikker, servicetilbud og nye arbeidsplasser. Næringsparken er fortsatt under utvikling og nye spennende aktører planlegger å etablere seg her i tiden fremover. Fra Lundbøen og Skodje tar det 15 minutter med bil til Moa og 25 minutter til Ålesund sentrum. Her er man nært det meste! Skodje har et flott fjordlandskap med gode vilkår for fiske og friluftsliv. Kommunen er omkranset av skoger med idylliske turstier og gamle skogsveier, snaufjell og topper med fantastisk utsyn. Her ligger alt til rette for et aktivt friluftsliv året rundt. Kommunen kan by på en rekke ulike idretter. Skodje IL er det største idrettslaget med ulike aktiviteter og svært mange fotballag i aldersbestemte klasser. Om vinteren blir det kjørt opp flere skiløyper, og i det lengste sammenhengende rutenettet kan du gå milevis på kryss og tvers i preparerte løyper mellom Skodje sentrum, Fylling, Ørskog, Ørskogfjellet og Tomrefjord. Skodje byr også på et rikt kulturliv, musikkfestivalen og akademiet Fjord Cadenza har etablert seg med internasjonalt renommé og har vært arrangert i Skodje flere år på rad.

Om Lampholmen

Lampholmen AS ble etablert i 2000 i Ålesund og leverer kvalitetsboliger til mindre og større byggeprosjekt. Siden oppstarten har vi ferdigstilt over 400 boliger og utviklet oss til å bli en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med solid og sunn økonomi, dette gir en ekstra trygghet til våre kunder for at hele byggeprosessen gjennomføres på en profesjonell måte. I Lampholmen er vi 6 ansatte med stort engasjement, høy fagkompetanse og lang erfaring i bransjen. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem - det får våre kunder igjen for! Ved kjøp av bolig fra oss skal du vite at du er ivaretatt gjennom hele prosessen og får levert en ny og funksjonell bolig som både vi og du skal være stolt av.

Meld interesse for eneboligen på Jensplassen

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Mads Tollås Nation
Selger
Mobil: 469 86 400 mads@lampholmen.no

3 siste artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Hva er husbankfinansiering

Kjøpe Nybygg: En Guide til Kjøpsprosessen