SOLGT: To arkitekttegnede eneboliger på Åse

Idyllisk og familievennlig beliggenhet, med fantastisk utsikt over fjord og fjell. Med garasje. Tegnet av den velrenommerte arkitekten Manuela Hardy. Spar 8 000,- / mnd. med husbankfinansiering!
178 m2
3-4
Fra kr 9 425 000,-
Solgt! To arkitekttegnede eneboliger sentralt på Åse. Fantastisk beliggenhet og høy standard!
Barnevennlig Husbankfinansiering Hage Mulighet for utleiedel Balkong Turterreng Utsikt Sentralt

Velkommen til Åsestien 4

Sentralt på Åse, med idyllisk og familievennlig beliggenhet, og fantastisk utsikt over fjord og fjell, finner du Åsestien 4 - et nytt og spennende boligprosjekt. Vi er stolte av å presentere disse to arkitekttegnede eneboligene med høy standard. Mulighet for utleiedel som vil gi skattefri leieinntekt. Spar ca. 8 000,- / mnd. med Husbankfinansiering.

Om Boligen

Manuela Hardy er arkitekten bak disse flotte boligene over to etasjer, med et moderne og unikt uttrykk. Boligene leveres nøkkelferdig med en imponerende standard og er skreddersydd for tomten:

I første etasje finner du en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer i front som slipper inn deilig dagslys og gir en følelse av å være i ett med naturen utenfor. Store skyvedører og vindusflater visker ut grensen mellom ute og inne, og skaper en harmonisk og innbydende atmosfære. Hovedsoverommet er også plassert i første etasje, med en privat "voksenavdeling" med eget bad og garderobe. Kjøkkenet er elegant og funksjonelt, med eget spisskammer som gir deg mulighet til å skjule kjøkkenmaskiner og utstyr du ikke ønsker å ha synlig.

I andre etasje finner du tre romslige soverom, garderoberom, bad og teknisk rom. Her er også en stor stue med utgang til en inntrukket og skjult balkong. Stuen er romslig og bruksmulighetene er mange. Om man vil ha et ekstra soverom, vil det være plass til dette uten at det går på bekostning av loftstuen.

Husbankfinansiering

Begge boligene i Åsestien 4 er godkjent for husbankfinansiering, noe som sikrer deg markedets desidert laveste rente - per 08.07.2023: 3,086%. Du kan spare ca. 7 400,- i mnd. med den lave Husbank-renten, sammenlignet med boliglån i vanlig bank. Her kan du lese mer om hva "husbankfinansiering" betyr for deg. Husbanken tilbyr også avdragsfrihet i inntil 8 år.

Området

Tomten er lett skrående ned mot Borgundfjorden, og uteområdet vil oppleves romslig. Det er kort avstand til Åse skole med flere lekeplasser, fotballbane og klatrestativ samt barnehage. Dette er et sosialt nabolag for store og små, og kyststien som strekker seg fra Åse til Hatlane ligger kun en kort spasertur unna.

Når du kjøper en av disse flotte eneboligene i Åsestien 4, trenger du ikke å bekymre deg for noe annet enn å sette nøkkelen i døren til ditt splitter nye hjem og nyte den fantastiske utsikten og det koselige nabolaget. Vi har ordnet alt, slik at du kan få rom til å leve.

LEVERANSEN OG MATERIALER

 
Overflater

Vegger og tak i alle rom, bortsett fra bad, blir levert med gipsplater som er sparklet og malt. Du kan selv være med å påvirke finishen her. Det er listefri overganger mellom vegger og tak, og rundt vinduer for en fin og moderne finish! 

Gulv

Gulvet i alle tørre rom, er et enstavs eikelaminatgulv som tåler hverdagen. Gulvet er fra kvalitetsprodusenten BerryAlloc og heter Glorius jazz xxl lys natur. Dette gulvet har 2 meter lange bord og er 24 cm brede. Et flott gulv som tåler hverdagen. Om du ønsker et parkettgulv så tilbyr vi også en type parkettgulv uten tillegg i pris. 

Kjøkken

Kjøkkenleverandøren vår er HTH, og du får utdelt en kjøkkensum på 150.000 til å handle kjøkken for. Hos HTH vil du få god hjelp og veiledning til å tegne ditt drømmekjøkken. Her må du påregne å bruke noe mer for å få oppfylt din kjøkkendrøm.

Bad

På badene leveres det varmekabler og grå fliser på gulv og hvite fliser på vegger. Det er vegghengt toalett, baderomsinnredning med to skuffer og vask fra HTH. Speil leveres med lys over vasken. I taket er det gipsplater, sparklet og malt. Det leveres spotter i taket på baderom.

Vaskerom

Det leveres opplegg til vaskemaskin og tørketrommel på vaskerom. Her finner du også varmtvannsbereder. Det leveres fliser på gulv med 10cm kantflis, og gipsplater, sparklet og malt, på vegger og tak.

WC

Der tegning viser WC, leveres samme gulv som i resten av boligen og gips på vegg og tak. Det leveres vegghengt toalett og egen servant på wc.

Innvendige dører

Innerdører leveres som hvite glatte dører med låskasse, vrider og hvite karmer.

Inngangsdør

Inngangsdør leveres med dørblad m/glass og karm, livsløpsterskel, sylinderlås og vrider.

Garderobe

Garderobeskap følger ikke leveransen til boligen. Vi har gode priser på garderobeløsninger fra flere kvalitetsleverandører som LEBA, Langlo og Elfa.

Spotter

Det leveres 18stk LED spotter med fire forskjellige soner. 

Trapp

Eiketrapp, fabrikkmalt i sort. Trinn i eik og nødvendig rekkverk og håndlist på vegg. Sorte spiler, og leveres åpen som standard. Kan leveres lukket mot et tillegg på 11.000,-

Utvendig kledning

Utvendig kledning som dobbeltfalset rett kledning. Denne leveres med mellomstrøk i rød farge (lik illustrasjoner).

Vinduer

Vinduer leveres som ferdigbehandlede trevinduer med lavenergiglass. Vinduene leveres sorte ute og sorte innvendig.

Ventilasjon

Det leveres komplett ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som sørger for et optimalt inneklima med ren og frisk luft til enhver tid.

Carport/Garasje

Det leveres garasje slik tegninger viser.

Bod

Innvendig bod leveres isolert med gipsplater på vegg og i tak, sparklet og malt. 

Tilvalg og endringer

Det er alltid mulig å gjøre både endringer på planløsning og tilvalg/oppgraderinger om ønskelig. Det vil komme kostnader knyttet til tilvalg og endringer. Ta kontakt med oss for å snakke om dette.
 

Generelt

Alle Lampholmens boliger blir levert nøkkelferdige og vi har over 20 års erfaring med å bygge nøkkelferdige hus. Et nøkkelferdig hus er et hus som leveres klar til innflytting og Lampholmen har ansvaret for å utføre arbeid som avtalt. Det betyr at du kan ikke trenger å være involvert i prosessen og kan vente til huset er helt ferdig og flytte rett inn ved overtagelse. Om du ønsker å være involvert og gjøre endringer og tilvalg, er det også selvsagt mulig. 
For komplett leveransebeskrivelse ta kontakt for å få den tilsendt eller last den ned på vår hjemmeside.
 

Om Lampholmen

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt 600 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med en solid og sunn økonomi. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder. 


Fordeler ved å kjøpe ny bolig


Begrepet nøkkelferdig brukes om nybygg som leveres innflyttingsklart! Ved overtagelse er huset helt klart og du kan flytte rett inn. Ingen vegger skal males, ingen kjøkken skal monteres og ingen lister skal legges- den jobben har nemlig vi gjort for deg! Å flytte inn i en splitter ny bolig er en følelse du må kjenne på! 

Alt er nytt

Det er ingen som har dusjet i dusjen, det er ingen som har hatt maten sin i kjøleskapet! Rør og alt det elektrisk er helt splitter nytt! Ingen merkelige lukter eller fuktskader som dukker opp.

Sett ditt personlige preg på boligen

Du kan selv velge farger, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, fliser, gulv, lister osv. Om du vil gjøre endringer på planløsningen kan det i de aller fleste tilfeller også være mulig. Det vil være moderne løsninger og god standard.

Garanti

Ved kjøp av nybygg hos Lampholmen har du 5 års reklamasjonsrett og garanti på boligen. 1  år etter du har flyttet inn kommer vi i tillegg på ett års befaring for å sjekke at alt er i orden med din nye bolig.  Eventuelle feil som avdekkes her vil bli rettet opp i.

Begrepet "Kjøpes som den er" er ikke gjeldene

Vi forholder oss til strenge krav og forskrifter når nye boliger bygges. Det er god ventilasjon, bedre isolasjon, høyere krav til brannsikkerhet og bedre energifordeling! Du får også en detaljert leveransebeskrivelser før signering av kontrakt slik det er trygt og forutsigbart for deg som kunde å vite hva du faktisk får levert. 

Ingen oppussing

Ved kjøp av nybygg så trenger du ikke tenke på oppussing eller vedlikehold på mange,mange år. Å bekymre seg for ubehagelige overraskelser som kan dukke opp i eldre bygg trenger du ikke å tenke på ved kjøp av nybygg.

Meld interesse i skjemaet under

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Mads Tollås Nation
Selger
Mobil: 469 86 400 mads@lampholmen.no

3 siste artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Hva er husbankfinansiering

Byggeprosessen fra A-Å