8 av 8 solgt! Moderne tomannsbolig på Skodje

Velkommen til Lundbøen Bygging er i gang på alle tomannsboligene! Vær raskt ute for å sikre deg en flott tomannsbolig i et veldig fint nabolag! På Lundbøen har vi nå en ledig seksjon i en moderne tomannsbolig. Boligene har god standard, gode solforhold og sørvendt beliggenhet. Her kan du leve det gode liv med naturen rett utenfor døren. Boligfeltet er rolig og barnevennlig med en stor inngjerdet lekeplass, et hyggelig møtested og trygg boltreplass for barna.
92 m2
3
Fra kr 3 490 000,-
Praktisk og nøkkelferdig tomannsbolig med god standard!
Moderne og praktisk 3 soverom Gipsvegger, sparklet og malt Kjøkken av god kvalitet Balansert ventilasjon To parkeringsplasser

Velkommen til Lundbøen! Nært både by og natur 

På Skodje tilbyr vi nå fire byggeklare tomannsboliger( 7 av 8 solgt)– det betyr kort tid til oppstart og kort tid til innflytting i nytt hjem. Boligene har sentral beliggenhet med gode solforhold og sørvendt beliggenhet. Her kan du leve det gode liv med naturen rett utenfor døren, kun 15 minutter fra Moa. Boligfeltet er rolig og barnevennlig med en stor innegjerdet lekeplass, et hyggelig møtested og trygg boltreplass for barna. Lundbøen ligger i Skodje kommune som har hatt en svært sterk vekst siste årene, den sentrale plasseringen gjør at Skodje har blitt en attraktiv plass å bosette seg. Her bor du nært både by og natur med kort avstand til arbeidsmarkedet både i og rundt kommunen. Kommunen har god dekning med flere barnehager, barneskoler og ungdomsskole i tillegg til private barnehager og skoler.   

Det viktige knutepunktet Digernes er få minutter unna med bil og tilbyr både butikker, servicetilbud og nye arbeidsplasser. Næringsparken er fortsatt under utvikling og nye spennende aktører planlegger å etablere seg her i tiden fremover. Fra Lundbøen og Skodje tar det 15 minutter med bil til Moa og 25 minutter til Ålesund sentrum. Her er man nært det meste! 


OM NABOLAGET
Det skal bygges fire tomannsboliger, med 8 enheter, og fire eneboliger. 
Nå er 8 av 8 seksjoner i tomannsboligene solgt. Alle tomannsboligene er under oppføring og vil stå klar i slutten av 2022/starten av 2023. 

Aktiviteter i nærområdet 

Skodje har et flott fjordlandskap med gode vilkår for fiske og friluftsliv. Kommunen er omkranset av skoger med idylliske turstier og gamle skogsveier, snaufjell og topper med fantastisk utsyn. Her ligger alt til rette for et aktivt friluftsliv året rundt. Kommunen kan by på en rekke ulike idretter. Skodje IL er det største idrettslaget med ulike aktiviteter og svært mange fotballag i aldersbestemte klasser. Om vinteren blir det kjørt opp flere skiløyper, og i det lengste sammenhengende rutenettet kan du gå milevis på kryss og tvers i preparerte løyper mellom Skodje sentrum, Fylling, Ørskog, Ørskogfjellet og Tomrefjord. Skodje byr også på et rikt kulturliv, musikkfestivalen og akademiet Fjord Cadenza har etablert seg med internasjonalt renommé og har vært arrangert i Skodje flere år på rad.

Innholdsrike boliger med rom for å leve

De innholdsrike tomannsboligene er over to plan med praktisk planløsning, 3 soverom, terrasse og egen hage. Her er det lagt til rette for høy trivsel i en splitter ny bolig.  

1. etasje 

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe under trappen, vaskerom er praktisk plassert ved inngangspartiet. I sportsboden har du god plass til å oppbevare sesongutstyr som sykler og ski. I denne etasjen finner du også 2 soverom og bad. 

2. etasje 

I 2. etasje er det lyst og trivelig med åpen stue/kjøkkenløsning og utgang til sydvendt terrasse. Etasjen har også et soverom og wc. 

Innhold 

1. etasje: Entre´, gang, bad, vaskerom, sportsbod, 2 soverom 

2. etasje: Stue/ kjøkken, soverom , wc

Areal 

BRA totalt: 91,2 kvm 

P-rom: 87,2 kvm

 

Nøkkelferdig med god standard 

Untitled-110.jpg

Boligene er gjennomtenkte med praktiske planløsninger og god standard. Ønsker du likevel å sette ditt personlige preg på boligen tilbyr vi en rekke tilvalg og muligheter.  

Kort om standard leveranse:

  • Lyst og flott laminatgulv som tåler hverdagen
  • Ferdigmalte gipsvegger og tak, sparklet og malt for en moderne finish
  • Kjøkken fra HTH  med hvitevarer
  • Bad leveres flislagt med varmekabel og HTH baderomsinnredning
  • Åpen og lys hvitmalt trapp i furu med eiketoning trinn  
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning for et godt inneklima
  • Parkering
  • 1 stk 100 cm garderobeskap pr inntegnet sengeplass
  • Flott uteområde
  • Flott nabolag med flott utsikt, lekeplass og stor boltreplass


Virtuell visning fra tilsvarende ferdigstilt bolig.

https://my.matterport.com/show...

*Merk- avvik fra bildene og illustrasjonene kan forekomme.

Se finn annonse her

Ta kontakt her

Ta kontakt her

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

3 siste artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Husbankfinansierte Boliger: Fordelene og hvordan få grunnlån

Kjøpe Nybygg: En Guide til Kjøpsprosessen

3 siste artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Husbankfinansierte Boliger: Fordelene og hvordan få grunnlån

Kjøpe Nybygg: En Guide til Kjøpsprosessen