Vi tegner ditt nye hjem- sammen!

Bygge hus? Vi hjelper deg!

Er du i prosessen med å kjøpe tomt? Eller har du kanskje allerede tomt og leter etter noen som kan bygge hus til deg på din tomt? Vi vet det kan være en omstendelig prosess, fra kjøp til du setter nøkkelen i døra, med søknader, reguleringsplaner, naboklager, til kjekkere valg som hustype, gulv, kjøkken og farger. 

Lampholmen er en totalentrepenør og det vil si at i tillegg til å utføre alt av bygg og anleggsarbeid, står vi også for prosjekteringen. Med andre ord- vi hjelper deg fra A-Å på din vei til drømmen om nytt hjem. Vi har betydelig kompetanse og våre selgere og prosjektansvarlige har lang og bred erfaring fra bransjen og har hjulpet mange på veien til ny bolig.

Hvordan?

Har du en mappe på pintrest med husinspirasjon eller har du sett deg ut et hus fra huskatalogen? De fleste som bygger hus med oss, skreddersyr sin bolig til deres tomt og behov. Med andre ord, det du ser i huskatalogen vår kan vi bygge til deg, men om du ønsker noe helt annet så er det ingen problem. Sammen med flinke arkitekter tegner, prosjekterer og bygger vi akkurat ditt drømmehus. 

Les om hvordan Lovise og Fredrik fikk realisert sin boligdrøm her


Enebolig_kjøkken.jpg

Hva vi går igjennom på første møte

  • Hva er ditt boligbehov nå og i årene fremover?
  • Hvilke funksjoner i boligen er viktige for deg?
  • Hvilken stil skal boligen ha? Moderne, tradisjonell eller liker du den herskapelig?
  • Ønsker du utleiedel i boligen?
  • Materialvalg og overflater ute og inne. Pusset fasade, trekledning eller en kombinasjon av ulike elementer? Vedlikeholdsfritt? Arkitektene gi deg mange supre tips og råd.
  • Søk etter inspirasjon. På sosiale medier, nettsider, blogger og i magasin finner du utallige bilder, inspirasjon og gode ideer. Ta gjerne med bildene til oss når dere skal planlegge deres nye bolig.

Følg oss på instagram her

Pris

Lampholmen kan gi deg en totalpris på hele prosjektet før vi setter i gang. Det gir deg en sikkerhet for at kostnadene ikke overskrider avtalt beløp og du har kun én leverandør og én prosjektleder å forholde deg til. Husbygging er en krevende prosess. Derfor er det viktig å ha kvalifiserte fagpersoner som kan gi råd i hele byggeprosessen, fra tegning og byggesøknad og helt frem til nøkkelen står i døren. 

Få tilsendt prisliste her

Last ned huskatalogen for inspirasjon

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt over 400 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi har høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder. 

Artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Hva er husbankfinansiering

Kjøpe Nybygg: En Guide til Kjøpsprosessen