Eksklusivt Townhouse i Ålesund sentrum

Nå kan du sikre deg et unikt townhouse i Ålesund. Sydvendt takterrasse med panoramautsikt. Meld interesse i dag for å få vite mer!
111 m2
1-2
Fra kr 6 290 000,-
Nå kan du sikre deg et unikt townhouse i Ålesund. Sydvendt takterrasse med panoramautsikt. Meld interesse i dag for å få vite mer!
Sentralt Takterrasse Smeg ovn Parkering Utviklingsmuligheter

Velkommen til Tårnet i Ålesund sentrum

Dette unike townhouset finner du blant sjarmerende trehusbebyggelse fra før bybrannen. Det er ikke hver dag du kommer over verdens laveste skyskraper! Med sin særegne stil, stramme arkitektoniske linjer og fantastiske vindusflater, skaper dette bygget begeistring.

Eiendommens byggeår er 2005, og bygget er oppført i murkonstruksjoner i bakkant med vindusflater i forkant. Støpt mellom etasjene.

Baderommet holder god standard med hvite fliser på både gulv og vegger, med varmekabler i gulvet.

Kjøkkenet er trekjøkken som står godt til bygningen ellers. Her er det arbeidsbenk, SMEG stekeovn for tilberedning, kjøleskap og godt med skapplass til oppbevaring. Fra kjøkkenet er det direkte utgang til solrik takterrasse hvor utsikten er helt fantastisk. Her er solen hele dagen og helt til den forsvinner i ni-ti tiden på kvelden. 

Trappen er støpt mellom første og andre etasje. Videre er det en trapp med ask i trinnene, og midstilt vange. På gulvene i alle tørre oppholdsrom er det lagt en stavs-parkettgulv av høy kvalitet.

Utvendig bod på ca. 8 kvm.

Areal:

89 kvm p-rom

111 kvm bruttoareal

Tomt:

694 kvm - med muligheter for videreutvikling av eiendommen. 
Ta kontakt for å få tilsendt informasjon om dette.

Området

Sentral beliggenhet i Ålesund sentrum, med plass til fem-seks biler på parkeringsplassen. Eiendommen har utviklingspotensial, ta kontakt for å se skisser på mulighetsstudier.

Ysteneset er et flott utgangspunkt for både arbeid og fritid. Det er enkelt å koble seg på hovedveien, som tar deg til Meny Lerstad og videre til enten Moa, Breivika eller videre ut i distriktet i løpet av bare fem minutter.

Denne beliggenheten er ideell for deg som er lei av trafikkork inn mot sentrum på morgenen, og for deg som ofte ender opp med å tilbringe arbeidstiden på kjøpesenteret.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private og felles ledninger. Vedlikehold av private ledninger er eiers ansvar, mens det normalt er solidarisk vedlikeholdsplikt for private fellesledninger.

Offentlige/kommunale avgifter

Kr. 12 000 pr. år

Fast driftskostnad

Kommunale avgifter, strøm, internett, innbo- og husforsikring.


Meld din interesse i skjemaet under

Bruk dette skjemaet for å melde interesse for dette unike townhouset

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Mads Tollås Nation
Selger
Mobil: 469 86 400 mads@lampholmen.no

3 siste artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Husbankfinansierte Boliger: Fordelene og hvordan få grunnlån

Kjøpe Nybygg: En Guide til Kjøpsprosessen