SOLGT: Tomannsbolig på Åse- innflyttingklar juni 2022!

VISNING: Torsdag 10.03 kl 16-17.30. Ta kontakt om tidspunkt ikke passer så finner vi et annet tidspunkt! Stor og moderne tomannsbolig med populær beliggenhet og kort vei til det meste. Boligene leveres nøkkelferdige og er innflyttingsklare i juni 2022. Kommer du inn i prosessen tidlig kan du gjøre en rekke tilvalg og endringer for å sette ditt preg på din nye bolig!
146 m2
3
Fra kr 6 330 000,-
Alle enheter solgt! -Nøkkelferdig og høy standard -Klar i juni 2022
Listefritt mellom vegg og himling Gipsvegger Barnevennlig 3 soverom Garasje Utsikt Nøkkelferdig 146 kvm

Velkommen til Åse -

På Åse bygges nå to innholdsrike tomannsboliger med garasje og premium leveranse. Boligene har idyllisk beliggenhet med gode solforhold, her kan du leve det gode liv med flott utsikt! Området er rolig og barnevennlig og rett i nærheten finner du turmuligheter både i fjæra og på fjellet. 

Kort vei til det meste gjør denne boligen til en drømmebolig for barnefamilier i et av byens mest attraktive områder. Å bo på Åse betyr kort vei til skoler, barnehager, dagligvareforretninger , kjøpesenter og busstopp, noe som kan være svært praktisk i en hektisk hverdag. 

Tomten har sydvendt beliggenhet med nydelig utsikt over fjord og fjell. Moa og Spjelkavik ligger bare minutter unna - her finner du flere varehus, treningssenter, svømmehall, kino, og en rekke butikker. Ålesund sentrum ligger knappe 10 minutter unna med bil. Amfi Moa er et av Norges største kjøpesenter, her kan du ta turen innom utallige butikker, restauranter og alt av fasiliteter.

Boliger med premium leveranse


Noen av kvalitetene i våre boliger er enstavs eikelaminat som tåler hverdagen og innvendige trapper med lyse lekre eiketrinn. Innvendige vegger er sparklet og malt med listefrie overganger mellom vegg og himling for en ekstra fin finish! 

På badet kan du også forvente god standard på materialer og utstyr. Varmekabel, flislagte gulv og vegger, vegghengte toalett og flotte baderomsmøbler hører med. Kjøkkenet leveres av HTH og er av god kvalitet.  

Ventilasjonssystem med varmegjenvinning sørger for et optimalt inneklima med ren og frisk luft til enhver tid.

Dette beskriver bare noen av kvalitetene du kan forvente av en Lampholmen bolig. For hver enkelt bolig så har vi en spesifikk leveransebeskrivelse som gjelder, denne kan du få tilsendt ved å henvende deg til oss eller klikke i linken til høyre på siden. 

Før kontraktinngåelse utarbeider vi også et romskjema som beskriver hva som leveres, rom for rom. Det blir gjerne en kombinasjon av vår standard leveranse og våre kunders ønsker. Det er alltid mulighet for en rekke tilvalg og personlige tilpasninger slik at du kan sette ditt eget preg på ditt nye hjem. På denne måten blir det tydelig, transparent og trygt for deg som kunde. 

Denne tydeligheten kombinert med at vi har ferdigstilt over 400 boliger på Sunnmøre de siste 20 årene, gjør at du kan handle med Lampholmen med trygghet og visshet om at dine interesser er ivaretatt.

Om boligene-


Vi er stolte av å presentere tomannsboligene på Åregjerdet 2. Boligene blir levert med premium leveranse og har attraktiv beliggenhet. Her får du alt du trenger. Det beste? Å sette nøkkelen i døra til ditt splitter nye hjem, og du trenger ikke tenke på så mye som en malekost. Vi har ordnet alt! En vedlikeholdsfri bolig slik du får rom til å leve.  

1. etasje

Inngangspartiet i 1. etasje er romslig med god plass til garderobe under trappen, sportsboden er praktisk plassert med inngang fra garasjen. I denne etasjen finner du også 2 romslige soverom, bad og gang. Utgang til hage fra soverommet. 

2. etasje

I 2. etasje er det lyst og trivelig med flott kjøkken med kjøkkenøy. Kjøkkenet blir levert fra vår kjøkkenleverandør HTH og dere kan selv oppgradere kjøkkenet slik dere ønsker om dere kommer tidlig inn i prosessen. I denne etasjen er også hovedsoverommet med walk in closet og eget bad. 

*Bildene av interiøret er ment som inspirasjon. Dere kan gjøre oppgraderinger på kjøkken, bad, fargevalg og i øvrige rom.

Finn-annonse

Henter innhold...

Boligvelger

VIS: Bolig 1 og 2
Leilighetsnr Soverom BRA P-Rom Kjøpesum Status
Seksjon-1 3 146 122 Solgt
Seksjon-2 3 146 122 Solgt
Seksjon-3 3 146 122 6 330 000 Solgt
Seksjon-4 3 146 122 6 430 000 Solgt

3 siste artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Hva er husbankfinansiering

Kjøpe Nybygg: En Guide til Kjøpsprosessen