Halvdel av tomannsbolig på Åse

1 av 2 solgt. Moderne tomannsbolig over to etasjer med høy standard og nøkkelferdig leveranse. Spar 6 500,- i mnd. med husbankfinansiering!
107 m2
3-4
Fra kr 5 850 000,-
1 av 2 solgt. Moderne og nøkkelferdig tomannsbolig med god standard. Spar 6 500,- i mnd. med husbankfinansiering!
Moderne og praktisk 3-4 soverom Husbankfinansiering Gipsvegger, sparklet og malt Kjøkken Fra HTH Balansert ventilasjon Carport

VELKOMMEN TIL ÅSEGARDSVEGEN 1

I Åsegardsvegen 1 på Åse/Moa skal vi nå bygge én moderne tomannsbolig i funkisstil med god standard og nøkkelferdig leveranse, og én enebolig. Eneboligen er solgt, og den østlige halvdelen av tomannsboligen er solgt. Byggetid er 9-12 mnd fra oppstart. Boligen er godkjent for husbankfinansiering. Det sikrer deg markedets desidert laveste rente - per 20.04.2024 : 4,458%, noe som gjør at du kan spare inntil 78 000,- i året sammenlignet med boliglån i vanlige banker.


Om boligen

Tomannsboligene går over to etasjer. I først etasje er det et romslig inngangsparti med plass til oppbevaring. I denne etasjen finner du også tre soverom med god plass til garderobe og fra hovedsoverommet har du også utgang til hage. Stort bad med vaskeromsnisje.

I andre etasje har du store vinduer som leder ut til deilig veranda på 9,5 kvm. Her har du god plass til utemøbler og det du måtte ønske. Kjøkken og et bad eller wc finner du også i denne etasjen.

Verdt å merke seg

  • 3-4 soverom
  • 2 bad
  • Husbankfinansiering
  • Carport med sportsbod
  • Balkong
  • Kjøkken og baderommsinnredning fra HTH
  • Egen uteplass/hage

P-rom: 107 kvm

BRA: 122 kvm

Arealbeskrivelse

1.etasje

Inngangsparti: 12,9 m2

Soverom 1: 7,4 m2

Soverom 2: 8,3 m2

Soverom 3: 12,1 m2

Bad: 7,4

2.etasje

Valgt planløsning hus øst

Stue/kjøkken: 34,9 m2

Bad: 4,7 m2

Soverom 4: 8,6 m2

Veranda: 9,5 m2

Planløsning hus vest

Stue/kjøkken: 47,1 m2

Bod: 2,5 m2

Veranda: 9,5 m2


Området

Åse er en av de mest ettertraktede områdene i Ålesund, og Åsegardsvegen tilbyr alt du trenger for å leve livet ditt komfortabelt. Med prosjektets meget sentrale beliggenhet, vil du være nær arbeidsplasser, skoler, barnehager, idrettsanlegg, kjøpesenter og flotte turområder. Uansett om du er en barnefamilie, en enslig person, eller noe midt i mellom, vil Åsegardsvegen være et godt sted for deg å kalle hjem.

Du vil føle deg trygg når du lar barna leke ute i hagen eller gata, samtidig som du kan slappe av på din egen sørvendte veranda med en kopp kaffe. Barna vil være sikret en trygg skolevei til den velrenommerte Åse skole med et praktisk plassert overgangsfelt like ved skolen. Det er også flere barnehager å velge mellom, både kommunale og private.

Moa kjøpesenter ligger i nærheten, og der finner du noen av Norges største butikkjeder, flott kino, og gode spisesteder. Liv og røre tilbyr også en rekke aktiviteter som bowlingbaner, dart, karaoke, shuffleboard, og mye mer. Med street food, gode drinker, og hyggelig atmosfære, har dette også blitt et sosialt samlingspunkt på kveldstid.

Alt i alt vil du ha alt du trenger, og litt til, når du bor i Åsegardsvegen 1. Hvis du vil at barna dine skal vokse opp i et stabilt nabolag med gode oppvekstvilkår, er dette det perfekte stedet å kalle hjem.

Husbankfinansiering

Det foreligger godkjent husbankfinansiering for tomannsboligen. Dette gir deg som kjøper meget gunstige lånevilkår med 4,458% i flytende rente per 20.04.2024. Husbanken tilbyr også avdragsfrihet i inntil 8 år. 

Du kan spare 78 000,- i årlige rentekostnader og omtrent 2 300 000 kroner totalt over en 30-års nedbetalingstid ved å velge Husbanklån fremfor et vanlig banklån, for en bolig med kjøpesum på 5 850 000 kroner og 85% finansiering. Ta kontakt om du / dere har noen spørsmål om prosjektet eller finansieringsmuligheter, så vil vi raskt kunne avklare det.

Leveransen

Alle Lampholmens boliger blir levert nøkkelferdige og vi har over 20 års erfaring med å bygge hus som leveres nøkkelferdig. Et nøkkelferdig hus er et hus som leveres klar til innflytting og Lampholmen har ansvaret for å utføre arbeid som avtalt. Det betyr at du kan ikke trenger å være involvert i prosessen og kan vente til huset er helt ferdig og flytte rett inn ved overtagelse. Om du ønsker å være involvert og gjøre endringer og tilvalg, er det også selvsagt mulig.

Overflater

Innvendige vegger i alle tørre rom leveres med gipsplater, sparklet og malt. Det leveres listefritt mellom tak og himling. Listefritt rundt verandadører og vinduer.

Gulv

Gulv i alle tørre rom er et enstavs lyst laminatgulv som leveres av Kronotex og er i typen: Mammut Oak beige.

Kjøkken

Kjøkken leveres fra HTH og leveres i hvit utførelse med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, ventilator og kjøleskap med fryser.

Bad

På badegulv- og vegger leveres ferdig lagt flis til utsalgspris kr: 200,- pr m2 inkl mva fra flisleverandør.
Flis på inntil 30x30 cm legges uten tillegg. Større flis, eller mosaikkflis kompliserer arbeidet, og vil medføre ekstrakostnader. Varmekabler i gulv leveres som standard.

Det leveres 100cm baderomsinnredning fra HTH som standard pr. bad

Vaskerom

Det leveres opplegg til skyllekar, skyllekar leveres ikke. Kran og avløpstrakt for vaskemaskin. 200 l varmtvannsbereder plasseres i henhold til tegning. Plasseres hensiktsmessig annet sted dersom det ikke er plass på vaskerom.

WC

Der tegning viser WC, leveres samme gulv som i resten av boligen og gips på vegg og tak.

Innvendige dører

Innerdører leveres som hvite glatte dører med låskasse, vrider, nøkkelskilt i børstet stål og hvite karmer

Inngangsdør

Sort eller hvitt dørblad m/glass med karm, livsløpsterskel, sylinderlås og vrider.

Garderobe

Det leveres ikke garderobeskap som standard, men om ønskelig har vi gode priser på garderober hos lokal kvalitetsleverandør.

Trapp

Trappen er i hvit utførelses med vanger av stål og trinn er lasert slik de matcher gulvet i boligen.

Utvendig kledning

Utvendig kledning grunnet, utlekting, vindtette plater, 148mm justert bindingsverk, 150mm isolasjon, dampsperre og en 36x48 påforingslekt med 50 mm isolasjon. Utvendig bod er uisolert med synlig stenderverk. Eventuelle fasadeelementer leveres iht utbyggers egen detalj. Ta kontakt for detaljert informasjon

Vinduer

Vinduer leveres enten i PVC/vinyl eller ferdigbehandlede trevinduer. Det leveres med lavenergiglass ihht. gjeldende krav. Der fasadetegningene viser sporsse, leveres utenpåliggende pynterammer. Vindusomramming leveres i henhold til fasadetegning. Gjennomsnittlig U-verdi iht. varmetapsbegrensning.
* Isolerte glass får stadig bedre isolasjonsevne og har derfor liten varmetilførsel fra rommet i det ytre glasset. Dette kan medføre at man av og til får utvendig dugg på glasset.

Ventilasjon

Det leveres komplett balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner i henhold til ventilasjonsleverandørens prosjektering.

Carport

Det leveres 1 stk carport med 5kvm sportsbod til hver enhet. 

Tilvalg og endringer

Det er alltid mulig å gjøre både endringer på planløsning og tilvalg/oppgraderinger om ønskelig. Ta kontakt med oss for å snakke om dette.

For komplett leveransebeskrivelse, ta kontakt med oss for å få den tilsendt.

Om Lampholmen

Lampholmen AS leverer kvalitetsboliger til større og mindre byggeprosjekt. Siden starten i 2000 har vi ferdigstilt 600 boliger og er i dag en betydelig aktør på Nordvestlandet. Vi er totalleverandør med en solid og sunn økonomi. Det gir våre kunder en ekstra trygghet for at byggeprosessen gjennomføres profesjonelt fra A til Å. Vi har et stort engasjement, høy faglig kompetanse og solid bransjeerfaring. Sammen brenner vi for å skape gode boligprosjekt og nye hjem for våre kunder. 

Fordeler ved å kjøpe ny bolig

Begrepet nøkkelferdig brukes om nybygg som leveres innflyttingsklart! Ved overtagelse er huset helt klart og du kan flytte rett inn. Ingen vegger skal males, ingen kjøkken skal monteres og ingen lister skal legges- den jobben har nemlig vi gjort for deg! Å flytte inn i en splitter ny bolig er en følelse du må kjenne på!

Alt er nytt

Det er ingen som har dusjet i dusjen, det er ingen som har hatt maten sin i kjøleskapet! Rør og alt det elektrisk er helt splitter nytt! Ingen merkelige lukter eller fuktskader som dukker opp.

Sett ditt personlige preg på boligen

Du kan selv velge farger, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, fliser, gulv, lister osv. Om du vil gjøre endringer på planløsningen kan det i de aller fleste tilfeller også være mulig. Det vil være moderne løsninger og god standard.

Garanti 

Ved kjøp av nybygg hos Lampholmen har du 5 års reklamasjonsrett og garanti på boligen. 1  år etter du har flyttet inn kommer vi i tillegg på ett års befaring for å sjekke at alt er i orden med din nye bolig.  Eventuelle feil som avdekkes her vil bli rettet opp i.

Vi forholder oss til strenge krav og forskrifter når nye boliger bygges. Det er god ventilasjon, bedre isolasjon, høyere krav til brannsikkerhet og bedre energifordeling! Du får også en detaljert leveransebeskrivelser før signering av kontrakt slik det er trygt og forutsigbart for deg som kunde å vite hva du faktisk får levert. 

Ved kjøp av nybygg så trenger du ikke tenke på oppussing eller vedlikehold på mange,mange år. Å bekymre seg for ubehagelige overraskelser som kan dukke opp i eldre bygg trenger du ikke å tenke på ved kjøp av nybygg.


Ekstriør_ markert hus østogvest.jpg

Boligvelger

VIS:
Leilighetsnr Soverom BRA P-Rom Kjøpesum Status
Vest 3 122 107 5 800 000 Ledig
Øst 4 122 107 5 750 000 Solgt

Meld din interesse i skjemaet under

Gruppe


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Mads Tollås Nation
Selger
Mobil: 469 86 400 mads@lampholmen.no

3 siste artikler

FAQ / Ofte stilte spørsmål

Husbankfinansierte Boliger: Fordelene og hvordan få grunnlån

Kjøpe Nybygg: En Guide til Kjøpsprosessen